Jävla skit!

Heej, Övertänkaren Sofie här! Har ingen bra dag idag... :( Hela den här veckan har bara varit fel. Allt känns konstigt och jag mår bara så sjukt dåligt, jävla pms kankse ?? Jag har varit så sjukt känslig. tagit allt , precis allt på ett negativ sett.

Har och är irriterad, ledsen , deppig, arg , besviken, och lite glad. vet inte vad jag är egentligen.. Förvirrad kanske ?! Förvirrad med många känslor det beskriver nog bäst. Jag tänker på precis ALLT! Jag känner mig världelös, allt jag gör/ säger blir bara fel... Ååh vad fan ska jag göra åt detta ? orkar inte må dåligt! vill må bra igen, vill vara mig själv igen! Jag vill inte vara deppig, negativ, irriterad, bitchig, övertänkare på ett dåligt sätt... För vet ni det är inte jag! Jag är glad, positiv, påhittig, bra vän som ställer upp och som alltid finns där. Jag är ingen bitter männsika, så snälla låt mig bli mig själv igen! Vill, orkar och kan inte må såhär. det tar död på mig för fan :(

Ska försöka glömma allt och bara blicka frammåt! Det är svårt när man mår dåligt! men vad ska man göra ? Det kan ju inte dirket bli värre av att försöka... 

Btw har jag så sjukt mkt att berätta.. Har inte orkat blogga så har mkt att ta ifatt :P måste berätta om hur jag och Jasse hade det på sweden rock. Om att jag legat inlagd på sjukhus osv.. Ska försöka göra lite roliga blogg inlägg när jag mår bra igen :) 

Vi hörs , förhoppningsvis så snart som möjligt!
kramkram  // F   




...

Är så arg, ledsen, besviken, förbannad.. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Har ett fruktansvärt utbrått av ilska just nu , vet inte vart jag ska ta vägen... Riktiga vänner får inte gå bakom ens rygg eller snacka skit... dom får inte hålla på om låtsas vara ens vän fast att dom inte är det! 

Lugnande? Ja tack! skulle sitta fint just nu.
Min fina vän satt orden så perfekt! så säger inte så mkt mer... kopierade hennes blogginlägg om hur äkta vänner ska vara! :) 

Vad är äkta vänskap?

Äkta vänskap är att man kan lita på varandra, säga allt utan att någon har massa fördomar om en, det är även att man stöttar varandra. Och det känner jag att jag inte riktigt har, jag har en sådan bra vän som betyder mycket för mig och det är Sofie, vi säger allt till varandra och vad det än gäller så stöttar vi ändå varandra.

Äkta vänner behandlar sina vänner så som de själva vill bli behandlade, man är inte falsk och utnyttjar. Man snackar inte skit eller backstabbar någon!

( ni säger att vi snackar så mycket skit men tänk på vad ni själva säger istället för att klaga på oss, ni är inte så perfekta heller! )

NOBODY IS PERFECT!

( Detta inlägg är inriktad till två stycken som man trodde var mogna, och var bra kompisar, men tydligen hade jag fel om dessa två! ) 

Om ni inte tycker om hur jag är som person så är det inte mig ni vill ha som vän!

kika in på hennes blogg med
http://jasminekassab.blogg.se

Galna hästar!

Släppte Mikey & Elsa på en "äng" igår. Blev en hel del bilder på 2 väldigt fina och galna hästar :)



















TAGGAD

Är just nu påväg till SWEDEN ROCK FESTIVAL! Är taggad till 1000. Detta kommer bli den bästa veckan på året! fy fan vad jag längtat... :D

RSS 2.0