Nyår

Tjosan! Nyår idag då och jag har klädpanik  Jag har inte en aning om vad fan jag ska ha på mig ikväll. SKRIK & PANIK, hehe. Lite så käns det... Men det löser sig väl ikväll. Jag väljer bland lite olika kläder. här under har ni de olika alternativen som jag väljer mellan. Säg gärna vad du tycker.

1. Detta "linne" med ett par höga svarta jeans. 



2. Eller detta vita "linne" men vanliga svarta jeanstights


3. Eller denna svarta klänningen med ett par strumpbuxor. "Genomskinliga" mörkblåa tror jag eller vanliga hudfärgade.


4. Eller denna tröjjan med ett par svarta jeanstights och en hel del smycken. (bilden gör sig inte rättvis)


5. Eller denna blåa klänningen men ett par "genomskinliga" svarta tights/strumpbyxor.


Ja vad säger ni ? Jag har inte den blekaste aningen om vad jag ska ha på mig. Har ju inte köpt något nytt i år då alla mina pengar är slut  Så får ta av det "gamla"

Vi tjejer måste skärpa oss!

Det har varit sånt jävla tjaffs om vikt på alla bloggar nu ett tag. Så sjukt irriterande tycker jag. Därför tänkte jag vara lika jobbig och göra ett blogginlägg om vikt jag med.

Känner du igen dig i detta...? Du pratar om vikt varje dag. Du tycker att underviktiga modeller har en perfekt kropp och du vill ha en kropp som dom. Varje gång du kollar dig i speglen ser du bara en massa fett och försöker hitta "fel" på din kropp. Du tänker tankar som "åh mina ben är så feta, måste bli smalare. Eller. Åh vilken fet mage jag har osv osv " Du kanske till och med försöker spänna in magen eller "dra ifrån fettet från benen" så mycket du kan bara för att försöka se lite smalare ut och försöka bli lite nöjdare? 


Om du nu gör detta, så snälla sluta!! Försök i stället se din kropp i det positiva ögat. Tänk i stället varje gång du ser dig i speglen något positivt med dig själv. Något som du faktiskt är nöjd med. Kanske är det dina fina ögon? Dina fina ansiktsdrag? Eller din sjukt snygga röv?  Ja men försök hitta saker du är nöjd med i stället. Det gör att du mår mycket bättre. Och mår man bra, så ser man bra ut. Tycker du själv att du ser bra ut, så ser andra också hur snygg du är. Självförtroende och en bra självbild gör oss snygga. Så skaffa ett självförtroende och en bra självbild så kommer du garanterat må bättre, se bättre ut och så får du alla killar på fall  Precis som du vill! Eller hur?


Vi tjejer måste verkligen skärpa oss. Vi är så sjukt snygga precis som vi är. Några extra kilo hit och dit skadar inte. En kvinna med former är snyggare, än en kvinna med noll former och smal som en speta. Kvinnor ska ha former så är det. Så sluta försöka förändra det.  
 
Om man ser på samhället i sig. Så är det egentligen inte konstigt att vi tjejer är så missnöjda. Att vi ser så negativt på våra kroppar. Då dagens samhälle skapar våra "ätstörningar och viktkontroller" Redan från småbarns åldern blir vi tragglade med "hur man ska se ut, kroppsmässigt"  Kolla bara på den här barbiedockan...


Visst är det skrämmande? Tänk att små tjejer leker med dessa barbiedockor som ser ut såhär... Sen kan man kanske fråga sig varför föräldrarna är så störda som köper dessa till sina barn.  

Jag skulle kunna skriva en lista med saker som kan göra att unga tjejer får sina ätstörningar och sitt beroende av vikt. Men det gör jag inte. Istället säger jag till er att snälla ta hand om er. Var rädda om er själva. Älska er för den ni är och för hur ni ser ut. Va nöjda och skit i vad andra kanske säger/tycker. Så länge du är nöjd med dig själv så är allt kalasbra

Jag vet att det är svårt när bilden på "hur man ska se ut" finns där i huvudet. Jag vet att det är svårt när alla kraven finns. Men försök, snälla!

Här under har ni ett tydligt exempel på att världen har en konstig syn på hur kvinnor ska se ut :S Kolla bara... Helt sjukt! Jag menar hur fan kan dom tycka att hon på bild nummer 3 är kurvig? Hon är väl för fan inte kurvig! Arg jag blir. Eller kolla hon på bild nummer 4 , hon är väl ändå inte mullig ? På henne kan det stå att hon har en kurvig kropp. Jag tycker att jag själv ligger runt 5-6 sådär, mest mot 6:an. Lite överviktig men kanske inte jättefet. Själv tycker jag att bild nummer 2, 3, 4, 5 och 8 är snygga kroppar! Jag skulle vilja ha kroppen nummer 2, 3 eller 8  Men med träning och sunt tänk så kommer jag nå mitt mål.




Massa pussar och kramar från mig!


Slappadagar i sjukstugan

Godkväll kära bloggläsare!

Nu har jag i 2 dagar endast legat i min säng och degat. Alltså jag har inte gjort ett enda skit mer än degat. Dels är det för att jag varit så trött och inte orkat göra annat. Men mesta dels så är det för att jag är sjuk och jag vill bli frisk fort. Enda sättet för det är ju att vila, precis det jag gjort  

Jag har lyssnat på musik som en tok! Mest massa rockklassiker och andra hårdrocksband som jag gillar. Här har ni lite smakprov på vad jag lyssnat på...





 

Kraaam

mina julklappar

Detta fick jag i julklapp

Photoshop av mamma och pappa

Högtalare till datorn av mamma och pappa

500kr av mamma och pappa

"Björnfitta" av mamma och pappa

Andra säsongen - supernatural av mamma och pappa

Första säsongen - the vampire diaries av mamma och pappa

Sista säsongen - Ghost Whisperer, nu är den serien komplett! av mamma och pappa

Fin "Te låda" av familjen Lilja

2 st muggar av familjen Lilja

Tyd dina drömmar böcker av bror

Supersöt spargris av mamma och pappa

Fina muggar av mamma och pappa

"tesaker" (vad heter det ?) av mamma och pappa

Presentkort på media markt av morfar

Strumpor (dessa, plus ett par till som jag hade på julafton. Döskalle va det på dom) Av Birgit (morfars sambo)

En liten bok om väduren (jag) Där det bland annat står att jag är : stolt, ungdomlig, impulsiv, tävlingsinriktad, äventyrlig, mycket otålig och ärlig. Att jag har många olika intressen. Tycker om att köra olika fordon fort. Jag kan bli en bra egen företagare. Jag passar väldigt bra ihop med skytten , även lejonet och tvillingarna. Det är svårt att stå emot min charm. Jag föredrar kryddstark mat. Jag tycker det är roligt att följa modet. Hahahah. Tycker ni det stämmer? Jag tycker det stämmer väldigt bra!!

Lite smått & välbehövligt!! Av mamma och pappa

hahaha, trosor av mamma och pappa

Varma sockar av mamma och pappa

Söta strumpor av mamma och pappa

Toffifee av Maj (farmor)


Jag är supernöjd och jätteglad över ALLT. Tack till världens bästa mamma, pappa, bror, syster, Johan, Pontus, Malva, Morfar och Birgit för dom bästa julklapparna ♥ Ni är guld värda!!!

KRAM

R.I.P

Jag saknar min lilla kanin jättemycket. Verkligen jättemycket. Tänk er att man får en kanin när man är 7 år gammal och sen när man haft den i 12 år så dör han. Kan säga att känns i hjärtat. Det var ändå en familjemedlem. Lilla Gissmo. Men tänk att han blev 14 år, nästan 15 år gammal. Kaniner brukar oftast bli runt 8 år. Så det är lite galet att han blev så gammal ändå. Och skönt var det att han dog pga ålder. Sen dog han när vi va i stallet... 

Här ligger Gissmo nerbäddad i handdukar inför döden. 
 
Det käns väldigt tomt där ute i stallet nu när man inte har någon/några kaniner eller marsvin. Men det blir inga fler nu, och det är ganska skönt. Det får räcka med alla hästarna, katten och hunden.

Ni får ha det så bra alla så här vi senare, kram

flera julbilder

Hellu fina bloggläsare! Jag slänger ut lite fler bilder ifrån julafton. Fast denna gången slänger jag ut lite bilder på stallet, så ni får se hur fint det blev där







Så här mysig julaftons frukost hade vi förresten...


Kram Kram!


Julafton i bilder

Här kommer lite bilder från igår

















Julfirande

Hej hej bloggen! Jag har blivit sämst på att blogga, tror det märks  men jag har inte orkat eller haft tid med bloggandet. Har haft jättemycket att göra senaste tiden. Men ska bli bättre. 
 
I alla fall så har jag hade en jättemysiig jul i år. I torsdags hade jag , mamma, pappa och bror lite myskväll. Vi pyntade granen, bakade och gjorde lite förneredelser inför alla festligheter. I fredags hade vi lite släkt hemma hos oss, bara släkt från mammas sida dock  Vi hade som lilla julafton, Jättemysigt!

Igår var det självaste julafton. Först blev jag väckt lite innan 8 av mamma och pappa. Dom hade dukat fram och gjort världens mysigaste frukostbord. Som dom gör varje jul. Hur mysigt som helst. På frukostbordet fanns allt gott. så som,  gott bröd, julskinka, must, tee, kaffe, lussebullar, pepparkakor och det bästa... En superfin skål med supergott godis till mig och bror    Så gott!! Vi satt fram till halv tio och käkade frukost, snackade och hade det mysigt.

Efter frukosten gick jag och pappa ut till stallet för att pynta och göra det julfint där, Kan säga att det blev hur fint som helst. Hästarna ska också ha julmysigt såklart. Jag var ute i stallet en extra stund då min fina kanin Gissmo även är där och han låg inför döden  Satt där hos han och klappade och tog farväl till världens finaste kanin. Det var skitjobbigt. Nu har han somnat in, somnade in på självaste julafton. Tänk att han blev 14 år gammal!! vanligaste åldern på en kanin är upp till 8 år. Fick lilla gissmo när jag var 7 år gammal, ett tag sen med andra ord. RIP Gissmo!

Efter stallet gick jag in duschade och gjorde mig julfin. Vid 1 åkte jag, mamma, pappa, bror , samt Texas (hunden) till Liljorna (syster, johan, Pontus och Malva) För att fira julafton. Vi hade hur mysigt som helst. En superlyckad jul blev det!!! Syster och Johan hade gjort det så mysigt i deras fina lägenhet. Vi kollade på kalle anka, käkade julbord, öppnade julklappar från självaste tomten  Och bara myste.

åkte sedan hemmåt igen runt 12 tiden. Jag var hur trött som helst , är nämligen sjuk med. Så jag somnade med en gång när jag satt mig i bilden och vaknade sedan upp i mitt rum :O haha måste gått i sömnen

Ja, så har min jul vatt hittils. Idag är det juldagen, en sån där dag då man ska vräka i sig julgodis och bara dega i sängen. Hade tänk festa ikväll. Men jag tror helt ärligt att jag inte orkar det. Är som sagt sjuk och sen apatrött. Så det får nog bli sängen hela kvällen med.

Hoppas ni haft en lika bra jul som jag  Många kramar från mig!!

Förresten så kommer det ut massa bilder lite senare. På allt jag fått i julklapp samt bilder från igår. Så länge får ni nöjja er med en bild på mig från igår haha...


Puss och kram!

"we are the fallen"



Pensionärsjävlar




Jag ska bli en pensionärsjävel!

Poesi för fiskar





Världens bästa

"Godmorgon" på er. Vaknade för bara ett par timmar sen. Gick och la mig vid 4-tiden idag på "morgonen" och sen sov jag till lite efter 12  så skööööönt! Men det va inte det jag skulle snacka om...

Det jag ville säga i det här blogginlägget är, jag har den bästa mamman i världen!!! Visst hon kan vara extremt jobbig ibland  Men om man bortser ifrån det så har jag den bästa mamman i världen. Ingen kan någonsin gemföra sig med henne. Jag kan snacka med mamma om allt, precis allt. Hon är som en bästa vän för mig. Tror inte det finns så många som ser sin mamma som en av sina bästa vänner precis. 

Vet ni vad mamma har gjort till mig? Bara sådär helt spontant, gick hon och köpte dyra knäskydd - back on track!! Ni som följt mitt bloggande vet att jag har mycket i det märket till min häst. Då han har problem med sin rygg, sina ben osv. Back on track är som ett läkemedel för smärta och värk. Min mamma köpte mig dyra back on track knäskydd bara sådär. Fattar ni att jag har en mamma som bryr sig om mig eller!!? Hon vet hur mycket smärta jag brukar ha i mina leder , speciellt knäna. Och så går hon och köper knäskydd i back on track märket. Så gullig så!

Jag älskar dig mamma! Även om jag inte säger det allt för ofta. Men du ska veta att jag verkligen gör det. Även när du är sådär jobbig som du brukar vara haha   Puss till dig!

Jag har inte bara den bästa mamman, utan jag har den bästa familjen!!! Älskar er <3







irriterande

Hej på er! Känner att jag stör mig på sjukt mycket idag. På allt och alla. Kan nog skriva en lista på flera sidor , på saker som irriterar mig. Vill ni se den? Kommer kanske en lista senare idag/kväll. Hoppas folk tar åt sig av den då. Mohahahaha

Jaja , idag ska jag vara barnvakt hela dagen. Så tror jag blir på bättre humör då. Mina små trollungar gör alltid mig på bättre humör. Världens finaste är dom!!! Gud vad moster älskar er Pontus & Malva <3 Titta så söta dom är.


Bild lånad från systers blogg! http://jordgubbochlime.blogspot.com/


Inte så lyckad kväll

Ja som jag sa i tidigare inlägg så har jag haft en kanondag idag. Men den slutar dock inte lika bra. Nu ikväll har jag FRUKTANSVÄRD LEDVÄRK... Det gör så jävla ont!!!! Vet inte vart jag ska ta vägen ärligt talat.  Bor bara några meter ifrån sjukhuset, kanske att man tar en sväng dit ?! Så ont har jag faktisk, så att det kan vara ett alternativ. Jag har sagt det förut men säger det igen, såhär ont har jag aldrig haft. (Denna gången är det verkligen så!!!!!!! Hel sinnessjukt hur ont man kan ha) Gråter av smärta  Har tagit lite smärtstillande för min ledvärk och sen lagt en värmekudde på knäna, hoppas på att det ska hjälpa lite iaf.

Jaja, ska inte inte klaga. Finns dom som har det mycket värre... Trots min smärta har jag försökt att vara lite duktig. Har knappaste inte gått alls. Men jag har kunnat städa i lägenheten iaf, och sen pliggat lite lite.

Här har ni några bilder på min lägenhet! (inte bra kvalite, dom är tagna från min mobil)

















Lyckad dag

Heeeej på er alla mina bloggnördar  Jag orkade ta mig upp ifrån sängen idag på morgonen tillslut och tog mig till skolan.  Bra var väl det , för jag har haft en asbra dag faktiskt. Skrattat sjukt mycket, haft det väldigt skojj, käkat gott på thai silk, fick åka buss gratis (som vanligt) klarade av redovisningen som var idag!!! Det gick asbra, är jättesolt över mig själv  Ja det har helt enkelt varit en väldigt lyckad dag. Har ni haft en lika lyckad dag?




God Morgon!

Jag vill INTE gå upp ur sängen idag! Jag vill sova bort hela dagen idag. Jag vill sova i en evighet. Jag behöver sova. jag förtjänar att få sova. Jag måste sova. Jag ska somna igen... Jag skiter i allt och fortsätter sova... Nu skiter jag i allt och somnar... Eller?



Helt ärligt, JAG VILL SOVA! Jag är inte alls pigg och vaken.

Hambubu

Fettar mig med hambubu från donken!



Så söta

Min Mamma & Pappa just nu...

Spelar på min brors iphone! Blivit beroende?


Stackars bror...

Hahaha!

Idag ställde jag klockan på 8 för att plugga, som ni kanske vet så har jag hemstudier på måndagar. iaf, så bestämde jag mig för att sitta vid mamma och pappas dator i deras sovrum. Pappa var ändå på jobbet och mamma var inte hemma. När jag pluggar lyssnar jag alltid på musik , helst hårdrock för det gör att jag kan koncentrera mig bättre  Spelade "ganska högt med mycket bas"! hahahah och nu till det roliga... Min bror kom in till mig (där jag sitter och pluggar) och säger - Du kunde inte spelat lite högre va?! Tänk på att annat folk kanske sover nästa gång... (tänk er att han ser ut som en zombie, HELT DÖD och väldigt väldigt trött. Stackarn, jag hade totalt glömt bort att han var hemma  Bästa syrran är jag , Utan tvekan!!  



Bror för typ ett år sedan. jättedålig bild men typ den ända seriösa jag har på han.

Bror för ett antal år sedan. Sötast va han!

Bror och jag på sweden rock för ett antal år sedan. Han ser ganska trött & full ut!?

Ofrivillig modell.

Men Elsan då!

Haha, pappa berättade en jättegullig sak till mig om Elsa idag. Ja ni vet hästen som va installad i vårt stall?! Fast som flyttade för ett tag sedan till ett nytt stall. Som förrsten är stallet som våra grannar äger, haha! men men iaf, det va såhär... Pappa och min bror skulle jaga idag på morgonen. Och då gick dom förbi våra grannars stall (där Elsa står nu) Och där får pappa se att Elsa har rymt från sin box i deras stall. Hon vandrde omkring på någon loge och på deras gård, lite över allt. Pappa tänke, det är nog inte meningen att hon ska gå omkring såhär. Så han ropade på Elsa, och vet ni!! Hon blev "glad" när hon fick höra pappa röst. Hon kände igen honom, så urgulligt ju! haha. Så hon gick fram till pappa med en gång och då så tog han henne och gick in i stallet till hennes box igen. hahaha. 


   
Gulligt!


Shopaholic

Tjenare! Har kommit in i en "inte sugen på att blogga period" Men tänkte att jag skulle slänga ut lite bilder på kläderna jag köpe igår när jag och min mamma shoppade i alla fall.


"peace- tshirt" från H&M , 99kr



"fest-blues" från H&M , 199kr


Ramones tjock-trjöjja från H&M , 249kr


Supersöt klänning från H&M , 299kr


"Guns n Roses tshirt" från H&M, 149kr



Armband från Glitters fashion collection , 149kr


Vanliga tråkiga leggings från H&M, nedsatt pris från 79.50 till 50 kr!


kofta från H&M, 149kr


Jennifer Woven Tights från Cubus, 199kr


jeanstights från H&M, 149kr



Ridbyxor? Neej! Men man kan tro det. Brallor från H&M, 199kr


Superfin munkjacka från H&M, 199kr. Blir definitiv att köpa fler sådana, fast i andra färger.  



Vinterjacka från Stadium, nedsatt pris från 1299kr till 999kr!


Yes box, det va gårdagens inköp. Blev lite andra saker också men det slänger jag inte ut någon bild på. Puuusss & kraaam!

BIRDY

SHELTER
I find shelter in this way
Under cover, hide away
Can you hear when I say
I have never felt this way

Maybe I had said something that was wrong
Can I make it better with the lights turned on
Maybe I had said something that was wrong
Can I make it better with the lights turned on

Can I be, was I there
It felt so crystal in the air
I still want to drown whenever you leave

Please teach me gently how to breathe
And I'll cross oceans like never before
Birdy Shelter lyrics found on

So you can feel the way I feel it too
And I'll mirror images back at you
So you can see the way I feel it too


Maybe I had said something that was wrong
Can I make it better with the lights turned on
Maybe I had said something that was wrong
Can I make it better with the lights turned o




SKINNY LOVE
Come on skinny love, just last the year
Pour a little salt, we were never here
My, my, my, my, my, my, my, my
Staring at the sink of blood and crushed veneer

I tell my love to wreck it all
Cut out all the ropes and let me fall
My, my, my, my, my, my, my, my
Right at the moment this order's tall

And I told you to be patient
And I told you to be fine
And I told you to be balanced
And I told you to be kind

And in the morning, I'll be with you
But it will be a different kind
'Cause I'll be holding all the tickets
And you'll be owning all the fines

Come on skinny love, what happened here?
Suckle on the hope in light brassiere
My, my, my, my, my, my, my, my
Sullen load is full, so slow on the split

And I told you to be patient
And I told you to be fine
And I told you to be balanced
And I told you to be kind

And now all your love is wasted
Then who the hell was I?
'Cause now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?

Come on skinny love
My, my, my, my, my, my, my, my
My, my, my, my, my, my, my, my



PEOPLE HELP THE PEOPLE
God knows what is hiding in that weak and drunken heart
I guess you kissed the girls and made them cry
those Hardfaced Queens of misadventure
God knows what is hiding in those weak and sunken eyes
a Fiery throng of muted angels
Giving love and getting nothing back

People help the people
And if your homesick, give me your hand and i'll hold it
People help the people
And nothing will drag you down
Oh and if I had a brain, Oh and if I had a brain
i'd be cold as a stone and rich as the fool
That turned, all those good hearts away

God knows what is hiding, in that world of little consequence
Behind the tears, inside the lies
A thousand slowly dying sunsets
God knows what is hiding in those weak and drunken hearts
I guess the loneliness came knocking
No on needs to be alone, oh save me

People help the people
And if your homesick, give me your hand and i'll hold it
People help the people
Nothing will drag you down
Oh and if I had a brain, Oh and if I had a brain
I'd be cold as a stone and rich as the fool
That turned, all those good hearts away

People help the people
And if your homesick, give me your hand and I'll hold it
People help the people
Nothing will drag you down
Oh and if I had a brain, Oh and if I had a brain
I'd be cold as a stone and rich as the fool
That turned, all those good hearts away



Fina minnen!

Ja rubriken säger allt.


videoblogg

Tjenare tjenare! Idag videobloggar jag. Ovanligt, men jag orkar inte skriva ett blogginlägg idag så då funkar det ju bra med att videoblogga istället. Ha i tanke när ni kollar på detta klipp, att inte ta mig på fullaste allvar 
Jag är väldigt flummig och övertrött! Pratar om allt och inget. Fattar inte riktigt själv vad jag styr med/ snackar om  

Förresten så visar jag min "dagen outfit" i denna videoblogg! Det va egentligen det ända jag skulle göra haha! men flummade till det lite också. Allt för er ni vet.



Nehe hörrni nu ska jag nog fixa mig något att käka, har inte käkat på hela dagen så magen kurrar!! Men ni får ha det så bra tills vi hörs igen. Massa pussar & kramar från mig!

Anorlunda telefonsamtal

Hej bloggen! Jag fick precis vara med om ett roligt men anorlunda telefonsamtal. Min mamma ringer och berättar en sak för mig. Konversationen blev en aning missuppfattad! hahaha...


Mamma: - Jag ba måste berätta en sak!!
Jag: - Jaha vaddå?
Mamma: - David ska ha en "vän" som ska vara här några dagar. Hanna heter hon.
Jag: - Okej roligt. Ny flickvän?
Mamma: - nae David säger att dom bara är vänner.
Jag: - Aha ok. Men dom kanske är vänner nu, fast att det håller på att bli något mer då kanke. 
mamma: - VA vad säger du Fia?? Nej nej , din bror är inte sån. Han håller inte på så, det är inte han sätt att vara.
Jag: - Vafan, snackar du om mamma ?
Mamma: - Ja men om du tänker på det ganska populära kk du vet ?!!
Jag: - Va? vafan snackar du om mamma ? vaddå kk? David och Hanna är väl inte kk. Hörde du ens vad jag sa?
Mamma: - Nae elller vaddå? Du sa väl att du trodde david och hanna va kk?
Jag: -Haha, öh nae, hahaha. Jag sa ok, dom kanske är vänner nu , men det kanske blir något mer sen.
Jag och mamma: - hahaha!



Lilla mamma, inte illa med 53 bast. Puss & kram på dig mami!


Ytterligare en sömnlös natt...

4 natten utan sömn?! Jag tror det är 4 natten nu som jag inte sovit på. Just nu sitter jag här i min säng med min laptop i knäet och önskar att jag istället hade sovit och drömt i massor. Men icke då... Då kanske ni undrar, vad är anledningen till att du inte kan sova. Vad är det som bekymmrar dig, eller vad är det som gör dig orolig? Då svarar jag, jag har inte den blekaste aning. Eller jag kanske har det undermedvetet, men inget jag kommer på bara sådär.

Men jag försöker alltid se något positivt i det negativa. Vad kan det finns för positivt med detta då? Jo, när det väl kommer en natt då jag kan sova och den natt jag sover riktigt skönt & gutt. Då kommer jag uppskatta det så sjukt mycket, och jag kommer inse hur mycket en natt med god sömn betyder för mig. Är det de enda positiva? Ne faktiskt inte. Jag kan konstigt nog komma på yttligare en positiv sak med sömnlösa nätter. I alla fall just denna sömnlösa natten. Jag får vara med om något mysigt som kanske inte andra får. Jag sitter just nu i detta skrivandets stund (klockan 03.19) och lyssnar på massa fågelkvitter utanför fönstret. Då tänker ni säker, haha ljug lagom! inte är det väl fågelkvitter mitt i vintern? Tänker ni så? Då vill jag påstå att ni har fel! Jag vet för jag bevittnar det just nu medans ni ligger i era varma sköna sängar och sover så djupt så djupt. 




Sådär... Nu har ni sett mig så hemsk man kan bli, men jag bjuder på det!
Många kramar från eran riktigt trötta bloggskrivare! Peace people, Peace!




 


Hahaha



Ni har säket sätt detta klippet på denna tjocka killen som dansar till my hump på youtube. Och visst är det sjukt roligt!? Men har ni sett denna covern här nedan, som jag och min vän Jasmine har gjort? Inte? Gör det då för det är sjukt skojj. 



Förresten så kikade jag igenom youtubeklipp och hittade dessa klipp också, med samma kille! Har inte sett dom innan... Har ni?





Alltså jag blir fan äcklad. Blir inte ni det ? haha

Trötter

Jag är så sjukt jävla trött idag!! Har faktiskt inte sovit något vidare bra på två nätter nu. Sammanlagt har jag väl sovit 4 timmar. Så idag kan man kalla mig trötter  Ni ska vara glada för att slippa se hur jag ser ut idag haha. Jag har de största påsarna under ögonen som jag någonsin skådat, allvarligt alltså.

Bara det jag ville säga, så ni vet varför det är så dött på bloggen! haha.



Puusss & Kraaamm

Malva Lilja

Jag slänger ut några bilder på min lilla gudotter/systerdotter.  Som jag för övrigt tycker är bedårande vacker och förtjänar att få vara stjärna & stråla lite på min blogg en söndag som denna ♥









Puuusss & Kraaaamm!


Svart/Vit













Alla bilder fotograferade utav mig! Förutom den sista bilden. Den har min syster tagit, http://jordgubbochlime.blogspot.com/ 

It's not all about me

"Nobody's Perfect"

When I'm nervous I have this thing, yeah, I talk too much
Sometimes I just can't shut the hell up
It's like I need to tell someone, anyone who'll listen
And that's where I seem to fuck up

Yeah, I forget about the consequences
For a minute there I lose my senses
And in the heat of the moment my mouth starts going
The words start flowing, oh

But I never meant to hurt you
I know it's time that I learned to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learned

I hate that I let you down
And I feel so bad about it
I guess karma comes back around
'Cause now I'm the one that's hurting, yeah

And I hate that I made you think
That the trust we had is broken
Don't tell me you can't forgive me
'Cause nobody's perfect
No, no, no, no, no, no, no, nobody's perfect, no

If I could turn back the hands of time
I swear I never would've crossed that line
I should of kept it between us
But, no, I went and told the whole world how I feel and oh

So I sit and I realize
With these tears falling from my eyes
I gotta change if I wanna keep you forever
I promise that I'm gonna try

But I never meant to hurt you
I know it's time that I learned to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learned

I hate that I let you down
And I feel so bad about it
I guess karma comes back around
'Cause now I'm the one that's hurting, yeah

And I hate that I made you think
That the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
'Cause nobody's perfect
No, no, no, no, no, no, no, nobody's perfect

I'm not a saint, no, not at all, but what I did, it wasn't cool
But I swear that I'll never do that again to you, oh
I'm not a saint, no, not at all, but what I did, it wasn't cool
But I swear that I'll never do that again to you, yeah

I hate that I let you down
And I feel so bad about it
I guess karma comes back around
'Cause now I'm the one that's hurting, yeah

And I hate that I made you think
That the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
'Cause nobody's perfect, no

I hate that I let you down
And I feel so bad about it
I guess karma comes back around
'Cause now I'm the one that's hurting, yeah

And I hate that I made you think
That the trust we had is broken
So tell me you can forgive me
'Cause nobody's perfect, yeah, yeah, whoa

Don't tell me, don't tell
Don't tell me you can't forgive me
No, no, no, no
'Cause nobody's perfect, no


 



Michelangelo ♥

Jag var ju som sagt ute och fotograferade lite idag. Dock blev alla bilder ganska trista. Men, jag fick några härliga bilder på min fina häst som gärna visade upp sig framför kameran. Åh så go han är!! Så här kommer några lovade bilder på när min lilla pålle modellar framför kameran min.









Nehe hörrni nu ska jag inta soffläge och fortsätta den mysiga familjekvällen. Idol är ju ikväll. Vem hejjar ni på?

Många kramar!


Lite skitsnack!

Tjena bloggen! Just nu sitter jag i min säng med laptopen i knät och kikar runt på lite olika bloggar. Orkar inte göra något annat, jag kan säga att jag är helt slut just nu och har jätteont i kroppen. Jag har nämligen städat mitt rum, fixat i stallet och lite annat. Och kan säga att det lilla gjorde att jag blev heeelt slut. Det känns verkligen att jag inte är riktigt frisk än. Men jag har i alla fall väldigt mycket mer energi idag än vad jag haft tidigare i veckan = positivt!! Idag var första gången sedan i söndags som jag befann mig någon annan stans än i min säng. Låter ju helt sjukt, haha.

Idag var jag även ute och fotade lite. Blev trista bilder. Men jag slänger nog upp några i alla fall lite senare här på bloggen. Så håll koll!!

På tal om något annat, tänkte snacka lite skit... Jag tror inte det finns en enda häst i hela världen som skiter så mycket som min häst gör. Fy alltså, haha. jag vet inte hur länge man får stå i hans box och mocka  Ja alltså vaddå, trodde ni jag skulle snacka annan skit ? hehe  

puuussss & kraaaaam! Hörs snart igen!


December!

Hallå Hallå bästa bloggläsare! Allt bra med er? Själv börjar jag känna mig lite bättre än vad jag gjort tidigare i veckan. Jag mår fortfarande inte så bra, men är på bättringsvägarna. Energin ligger på botten och mina leder värker som aldrig förr. MEN det kunde varit värre och jag kommer snart bli helt frisk känner jag. Så det är bara att härda ut.

Vet ni en sak, jag längtar nästan (med betoning på nästan) efter den kalla och snöiga vintern. I alla fall om man ser från den fotografiska sidan haha. Det brukar bli så himla mysiga och fina bilder under vintertiden med all snö. Jag är så sugen på att fota ska ni veta! Just sånna där härliga snöbilder. Vintern är så vacker tycker jag. Men om man ser från den praktiska sidan så är jag supernöjd över att det fortfarande är snöfritt och runt 5-10 grader ute , fast att det är december nu. Förra året kom väl snön redan i början av oktober? Tänk er om det hade varit som förra året, då hade vi haft snö liggandes på backen runt månaden nu. Och visst känns det skönt att vi inte har haft det?

Men som sagt, om jag ser från den "fotografiska sidan" så får den kalla vintern med mycket snö gärna komma nu! i väntan på snön nöjjer jag mig med att kolla på förra årets fina vinterbilder. Jag bjuder på några bilder, slänger ut dom här på bloggisen  Så nu kan även ni titta och njuta! hehe.














RSS 2.0