100 dagar kvar :D

Vet ni ?? :D  Det är (bara)  100 dagar kvar till sweden rock festival 2011 :D Fan vad jag längtar!! Det här året ska jag åka med Jasmine, vilket kommer bli så jävla roligt! :D snacka om att jag redan börjar tagga haha ÅÅÅ vad jag längtar :D <3

Här är lite bilder från srf 2010 !


Bror och jag  =)


någon, tony och johan hehe ;)


Zeke och Johan :P


Pappa <3 ;)


Tony


Guns n roses 

Nu ska jag titta på big brother, sen ska jag SOVA. För imon ska jag upp vid 5 :( dumma praktik!!! Vi hörs imon när jag slutat "jobba", om jag fortfarande lever det vill säga !

puuusss & kraaamm



 

 


Tv- shows

                        Tänkte ge er lite tips på bra tv serier! Det här är några serier som jag föjler =)

                                                               * Vampire diaries*
                                                                   * solsidan*
                                                                      *Nikita*
                                                               * pretty little liars *
                                                             *familjen annorlunda*
                                                                   *true blood*   
                                                                     * 90210 *
                                                              * persons unknown *
                                                                  * Top model *
                                                                   *big brother*
                                                                       * glee *
                                                                     *gossip girl*
                                                                 *Life unexpected*
                                                                     *Medium*
                                                *thesecretlifeoftheamericanteenager*                                                                 *the walking dead*
                                                                      *house*
                                                              *make it or break it*
                                                                *ponnyakuten*
                                                         *sveriges värsta bilförare*
                                                                *supernatural*

hihi, det där är nog inte hälften av alla serier jag glor på ;) Som ni märker älskar jag att kolla på tv-serier och film! Nee, nu ska jag glutta vidare på familjen annorlunda och dricka mitt goda viniljte<3 ;D 

( Bilden får min lilla pålle Tottelini stå för! ) Bilden har inget med texten att göra... =)


Fotoutmaningen dag 7 ??

Jag har noll fantasi på vad jag ska lägga ut för bild/bilder på dagens fotoutmaning, som är "en bild som jag aldrig lagt upp" därför får NI bloggläsare bestämma vad jag ska lägga upp för bild/bilder!! =) smart va ? haha.
Så kommentera det här inlägget med vad just du vill att jag ska lägga ut för bild/bilder. Det kan vara nästan vad som helst, ni bestämmer. Så kommentera nu vad ni vill se. För kommenterar ni inte blir det ingen "fotoutmaning dag 7- en bild som jag aldrig lagt upp"  

Ska bilderna jag aldrig lagt upp någonstans vara på,  mig själv? failbilder? kort på min familj? hästarna? naturbild? ett kort på något jag firat, typ julafton? eller kanske bilder jag redigerat? ;) Ni bestämmer! så kommentera nu, annars blir det ingen fotoutmaning för dag 7 ;)  

tråkig måndag

Heeeej på er :D förlåt för dålig uppdatering... Men igår hade jag en såndär jobbig "ångestsöndag" jag var skitnervös inför praktiken som jag ska ha nu i 4 veckor på sjukhuset. Sen vart jag lite stressad och trött. Men nu är allt okej igen! Idag är det "tråkmåndag" Veckan börjar igen och stressen kommer tillbaka efter en lugn och skön sportlovs vecka. men, men...

Som sagt, har jag praktik i 4 veckor nu på sjukhuset. Tror det blir bra, det kändes iaf helt okej efter idag. Hoppas de andra dagarna blir minst lika bra =) Och hoppas på att jag inte åker på maginfluensa nu!!! Eftersom hälften av patienterna och personalen på avdelningen har maginfluensa!! fy... Idag tvättade och spritade jag nog händerna nästan 1000 gånger tror jag, för jag vill verkligen inte bli smittad.  peppa peppa på att jag håller mig frisk ;)

Nu ska jag fixa lite te och en knäckemacka. Jag som aldrig dricker te?!! Vad har hänt? haha    
Skriver mer ikväll, kraaamar /F


Fotoutmaning dag 6 - tema grön

Jag fuskar lite idag med fotoutmaningen och byter ut temat grön till TEMA GUL. För jag hittade ingen "rolig bild" med temat grön. 

Det här är gula gubben som jag träffade på sweden rock festival 2010 ;)  tamat gul passar ganska bra tycker jag haha ;)




Fotoutmaning dag 5 - en gammal bild

Jag har ingen "jättegammal" bild som jag tagit.  Men jag har detta super söta kort på min bror, som jag tog för 5 år sen. Han var då 11 år gammal ;) så sjukt söt!


Peace!! hahaha

puussss /F

Älskar te ;)

Kollar på melodifestivalen med mamma och pappa ;) mysigt! 
Ska snart gå och fixa lite jordgubbste. Jag älskar verkligen te, sen är det ju nyttigt också och det är ju bra. Jag kan verkligen dricka hur mycket te som helst hehe  Favoriten är nog med vaniljsmak och vet ni,,  det är sjukt gott att äta after eight till. Har ni inte provat det så borde ni göra de. Sjukt gott alltså!!! ;)


Fotoutmaning dag 4 - hobby

Min "hobby" är hästar, shoppa, fota, umgås med folk, festa, film, musik. Har ganska mycket som jag gillar att göra på fritiden! Men tänkte slänga upp ett kort på min ena fina häst och berätta lite om honom. Eftersom hästar varit min hobby sen jag föddes typ haha. 



Det här är min fina pålle Michelangelo (Mikey). Mikey blir 11 år i år och är halvblodskorsning, 158cm i mankhöjd =) En väldigt glad och galen häst med mycket energi och stor personlighet!

Det var januari år 2006 som jag och min pappa var och hämtade mikey. Jag hade han som "foderhäst" alltså jag lånade han av hans dåvarande ägare! Samma år i december köpte vi Mikey, Jag fick jag han i "julklapp" av min mamma och pappa :D Snacka om att jag blev glad. Mikey är min lilla bebis. Jag älskar honom något sjukt mycket, och kommer alltid att göra vad som än händer... <3

I alla fall. Allt gick kanon, vi funkade hur bra som helst med varandra. Vi var med på ridläger och hubaktusjakter tsm. Vi hade stora framgångar men även motgångar! Eftersom Mikey endast var 5-6 år när jag hämtade honom 2006, fick jag lära honom allt, från början... för innan jag hämtade mikey hade han bara stått i en hage helt ensam och ingen hade brytt sig om honom. Han var endast lite inriden! Så det var bara att kämpa på och utbilda pållen. Vilket gick sketabra ;) 

Men, självklart skulle vi inte få ha det så bra så länge till.... Mikey började bli halt från och till hela tiden. Jag red honom, han kändes halt, han fick vila ett tag, sen satte jag igång han igen när han kändes okej. När vi var igång igen och allt gick som bäst blev han halt igen och igen och igen. Så var det hela tiden, vi kämpade och kämpade. Det kändes som om allt gick i repris. Allt gick bara neråt. Varför kunde inte allt bara få vara bra??

I början av 2008 fick jag nog, jag gav upp helt enkelt. Så vi ringde veterinär som fick komma och kolla på mikey. Veterinären kollade hältan... Mikey markerade vä bak på rakt spår, 1-2 grader på böjprov. och han var kraftigt spänd och öm i hela ryggmuskulaturen. Mikey fick behandling (fenylbutazon) som skulle ges flera gånger varje dag i ca 10 dagar.

När de 10 dagarna hade gått kom veterinären igen för att "kolla" hur mikey mådde nu efter behandling. Mikey markerade ingen hälta och ryggen var mycket bättre! Så det var bara att lugnt sätta igång hästen igen sa han, Vilket jag gjorde. Det gick ganska bra och vi var i full gång igen. Sommaren 2008 var nog vår bästa tid. Pållen min var sjukt fin,  Allt gick hur bra som helst. Gud vad glada vi var båda två!!

Tills han började markera något grymt på vänster bak helt plötsligt. Jag lät han få vila i ett par veckor med enbart små korta promenader några gånger i veckan. När jag sedan tyckte att han såg fin ut i benet igen satt jag igång han i vanlig ordning. men som alltid "höll" han bara ett tag, han blev halt igen. Denna gång mycket mer än han visat tidigare! Han såg hemsk ut i benen stackarn, ingen liten hälta denna gång! 

Jag ringde veterinär med en gång och han kom (detta var i början av hösten 2008) Efter bedömningen, 3 grader halt vä bak i vä varv, 2 grader halt bägge bak i höger varv, 2grader halt vä bak på rakt spår ej böjprov. bestämdes att ännu en gång ge Mikey behandlig. Denna gång med metacam som skulle ges 1gång om dagen i 10 dagar, och adequanin, en spruta som skulle sättas djupt in i musklen 3ggr om dagen var 4:e dag. Vi fick en ny veterinärstid den 20 september. 

Den 20 september var en av de värsta dagarna i mitt liv! Mikey hade då 3 grader hälta i vä varv, 1-2 grader i hö varv och 1 grad halt på rakt spår. Veterinären gav mig två alternativ... antingen avlida hästen, eller åka in till ATG för att vidareföjla problemet med hältan. SJÄVLKLART valde jag att åka till ATG för att vidareföjla problemet. Jag kunde inte bara ge upp allt!! Jag får inte ge upp!! Jag kommer aldrig ge upp!! ALDRIG... <3

Fick en tid på ATG strax efter. Väl inne på ATG gjordes en koll på hältan, Mikey hade ingen hälta. Det gjordes även röntgen av alla ben. Vilket jag inte fick vara med på eftersom jag inte var över 18år. Men pappa sa att mikey var jätteduktig när dom röntgade honom! skönt var väl det hehe.  

Väntan på provsvaren sedan kändes som en evighet... Tillslut kom en utav veterinärerna, han bad mig följa med honom. Han visade bilder på mikeys ben som precis blivit tagit. Och då kom smällen. Jag fick veta att mikey lider utav spatt i vänster bakben. Vad är då spatt??

Jo spatt är en progressiv ledinflammation orsakad av upprepade kompressioner (sammantryckningar) och rotationsrörelser. De nedre lederna som oftast drabbas, är sk glidleder och inte direkt involverade i böjrörelsen av bakbenet - till skillnad från den översta leden, som har störst betydelse för hasens totala rörelse. Det är tur eftersom sjukdomen alltid resulterar i en sammanväxning (fusion) av lederna (och därför ingen smärta förenad med rörelse).

Fusionen medför alltså att två benbitar växer samman och leden upphör att existera och kan inte medverka till hasens rörelse över huvud taget. Den hälta som uppstår vid spatt och som förvärrats ju längre spattförloppet fått fortskrida, minskar när de berörda lederna väl har vuxit ihop för att slutligen i stort sett upphöra helt.

Oftast drabbas hästar vid dålig uppfödning, Unghästar med dålig mineraltillförsel. Ja Mikey stod ensam i en hage under flera år innan vi hämtade honom utan att någon brydde sig om honom särskilt mycket. Säger bara FY FAN och varför just min fina häst?! :(

Veterinären sa att jag hade 2 saker att välja mellan. 1- låta Mikey vila ett bra tag så att leden kan "växa samman och upphöra att existera" eller 2- Träna, träna och Träna. Hur halt Mikey än är, bara rida riktigt hårda pass! Jag klarar inte av att rida mikey när han är halt och känns obalanserad. Jag valde därför att låta han vila så leden kan växa samman. Bra val ändå tyckte veterinären eftersom det håller i längden. 

Jag lät Mikey vila ett bra tag, långt in på 2009. sedan åkte vi tillbaka till ATG för att kolla upp om leden vuxit samman. Det värsta som kunde hända var att leden inte gjort det. För det kan betyda att leden aldrig växer samman. Så det var bara att HOPPAS på det bästa! Väl inne på ATG fick vi både positivt och negativt besked. Leden är på ganska god väg att växa samman, men inte alls helt "färdigläkt". Vilket inte är så positivt eftersom mikey hade vilat ett bra tag. Men, men… Det beslutades att jag ändå skulle sätta igång mikey väldigt lugnt.Vi åkte ifrån ATG och hem igen med lite förhoppningar ändå. Kanske att det finns en chans för mikey iaf?

Jag lät mikey stå över hösten och vintern fast att det beslutades att jag skulle sätta igång han. Jag hade ingen tid till honom helt enkelt, skolan tog ganska mycket av min tid :( Sen var jag så rädd att han skulle bli dålig igen... men våren 2010 satt jag igång min lilla bebis men väldigt, väldigt försiktigt. Skrittade han endast 20-30 minuter i ca 2 månader. Efter det ökade jag lite mer för varje vecka som gick fram tills att jag red han helt vanligt igen! Många roliga uteritter, underbara dressyrpass och ett o annat hopppass =) Han var riktigt fin men omusklad och småstel. Sommaren gick och hösten kom, skolan tog mer tid och jag flyttade hemifrån (närmare skolan) för att orka med! vilket ledde till att mikey fick stå mer och mer. Men som tur var kunde 2 vänner till mig hjälpte till med mikey. Dom red, var ute o gick och pysslade om lille bebisen ;)Tack Milla och Michelle<3

Men,, nu kommer det (igen)  En helg när jag red dressyrpass på ridbanan, haltade mikey som fan. Jag blev så jävla ledsen. Jag hoppade bara av pållen och tog in han i stallet igen. Det var droppen för mig. Jag blev så sjukt ledsen och besviken. Hur kan allt vara så jävla orättvist jämt? Sedan dess har mikey fått vila (igen)

Jag vet ärligt talat inte om jag orkar med mer, eller framförallt om Mikey orkar. Jag har lovat att jag aldrig ska ge upp. men allt det här kämpandet tar "död" på både mig och mikey.  Jag ska ge det en chans till när snön försvunnit och våren kommer, hoppas det går vägen denna gång! 

Jag älskar min Michelangelo så jävla fucking mycket<3 gladare, mer galen, personligare, och framför allt busigare häst får man leta länge efter. Önska mig och mikey lycka till nu då! och håll tummarna för att det går vägen denna gång.

kul om ni orkade läsa allt, tack till er som orkade <3:D haha
Puss & kram
F


Rolig kväll med brudarna



Det här är lite av vad jag, jasmine och veronica gjorde ikväll (eller igårkväll) ;) Hade mkt roligt med brudarna! 
Nu ska jag nog sova... men vi hörs imon! Ska lägga ut fotoutmaning dag 4 och 5 imon också (idag) , missa inte det.  /F

FREDAG

Hej allihopa =) Har precis färgat min fula utväxt, färgen ska sitta i ca 5 minuter till. Sen ska jag gå och ducha och efter det fixa mig! För om typ en timma ska jag möta upp några vänner, för vi ska umgås ikväll.  Titta på lets dance, käka gott och sknacka lite skit haha ;) Kommer bli skojj!! 

Vi hörs, puss & kram F 

Fotoutmaning- en familjemedlem

Fotoutmaning dag 3- en familjemedlem, får istället bli fotoutmaning dag 3- mina familjemedlemmar!


Det här är min pappa, Stigge! Han är 53år gammal, lite  halvgalen precis som jag haha
Alltid roligt att umgås med pappa, vi har samma konstiga humor. Ett roligt minne
jag har med pappa är när han och jag för ett par år sedan åkte till Göteborg för
att lyssna på ett utav mina favoritband Sonata Arctica. Det hände enhel del roliga saker :D JätteSkojj var det!


Min fina mamma, kicki! Mamma är 52 år gammal. Ungdomlig av sig och väldigt virrig 
hihi ;) Mamma är som en väldigt bra vän till mig<3 Kan prata med henne om allt,
säger faktiskt det mesta till mamma. 


Min syster Emelie, 26 år gammal. Emelie är någon jag ser upp till och det
har jag gjort så länge jag kan minnas :P Emelie är jävligt duktig på att
sjunga! Hon är med i 2 band. Fall Into Oblivion,,  Johan Lilja och dom där heter banden!


David 16 år, min bror. haha det märks verkligen att vi är syskon. Vi bråkar
och tjafsar hela tiden och om allt ;) äkta syskonkärlek?!!

Hahaha



Tänkte att ni skulle få skratta lite!! Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser detta klipp ;)
Sjukt roligt tycker jag hahaha

Favoritpryl

FOTOUTMANING DAG 2 FAVORITPRYL!

Jag har fler än en favoitpryl, Mina favoritprylar är saker jag inte klarar mig utan. Jag klarar mig inte utan min mobil, min dator, min systemkamera och min tv =)  Jag måste ha min mobil med mig hela tiden, vart jag än är. Om jag exempelvis slarvat bort den eller om jag inte vet vart den är så får jag panik!!

Min dator klarar jag mig knapp utan. Nu ett tag så har min dator "gått sönder" tre gånger och dom gångerna fick jag verkligen panik! Vet inte om det är själva datorn jag är så beroende av eller om det är internet. *HOST* hehe

Systemkameran är en av favoritprylarna för att jag älskar att fota, tycker det är riktigt skojj. Sen har vi då min fina (inte alls dyra) tv. Kan väl säga så mycket som att jag var ganska pank ett tag efter det köpet! hehe. Ja det var nog mina alla mina favoritprylar tror jag =)


Lite senare ikväll kommer jag lägga ut fotoutmaning dag 3 - en familjemedlem.
Så håll ögonen öppna! hihi ;)

/ F


Heeeeeeeeeeeeeej!

Hoppas allt är bra med er!? Det är mycket bättre med mig som tur är. Läskigt det var det igår när alla "magatacker" kom... konstigt konstigt. undrar verkligen vad det kan ha varit, hmm? 
Jaja nu är allt som sagt helt okej. Idag ska jag ha en sån där tråkig städa, tvätta , plugga och fixa dag! hehe. Det kan behövas ibland.  

Just det...
Förresten det blev ju ingen fotoutmaning igår eftersom att jag inte mådde så bra. Men jag lägger ut för både dag 2 och dag 3 idag istället. =)

hörs senare /Fia

  

Ingen bra dag idag

Mår inge vidare alls idag. Har en jätte dålig dag, med magsmärtor och migränatacker. Ingen akuten än iaf, får se hur jag mår senare! Det här med magen är lite scary tycker jag allt. Har ingen aning om vad det kan vara...
Smärtan kommer med ganska så jämna mellanrum. När den kommer gör det så djävulskt ont så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen! Det riktigt hugger i magen. FY!!! Men sen efter några minuter när det onda försvinner så känner jag inget alls. Eller jo, lite molande värk ett tag efter "attacken" 
 
Med andra ord är det här ingen bra bloggdag för mig, hehe  
Hör av mig när jag mår bättre igen
många kramar F


Slänger upp en gammal bild på mig och min vän Jasmine, bara för
att vi är något utöver det vanliga! Kram på dig bästa<3;)



smärta! =(

Har inte sovit så mycket inatt... vaknade runt 4 och hade SJUKT ont i magen. Visste inte vart jag skulle ta vägen. riktigt jävla ont gjorde det. kändes som om någon stod och högg med en kniv rakt in i magen på mig, om och om igen. jag visste ärlgt talat inte vart jag skulle ta vägen! HEMSKT var det :(

Sen efter några långa jävla minuter gick det över. Då kändes det bara som lite (molande värk i magen) och efter en stund var det helt borta igen. mycket märkligt!

Vid 7- tiden vaknade jag igen, och samma sak hände... Sen dess har allt gått i repris! Går det inte över får jag väl åka in till akuten. För jag klarar inte av smärtan. Riktigt, riktigt ont gör det! Jag vet liksom inte riktigt vart jag ska ta vägen när jag har som ondast. Lägger mig på golvet och vill bara skrika av smärta.

HOPPAS det går över... För i eftermiddag kommer en vän till mig och mamma hit. (och hennes barn) Maria heter hon och det är Michelles mamma! ;) Sen tror jag att min syster kommer hit också och mina underbara syskonbarn<3 Sen senare ikväll ska jag bowla med mina vänner! så håll tummarna för att smärtan går över. Så jag slipper akuten och kan göra det som är planerat! 

kramar från fia



 

kikar runt

Trött, men jag har ingen lust att sova! Är inte ett dugg sugen på att sova haha
Så jag kikar runt på andras bloggar, tittar på "gamla" foton som jag har på datorn, kollar på klipp från big brother och letar efter en bra film som jag kan se nu ikväll.. eller inatt kanske man ska säga?! ;)  

Godnatt, så hörs vi imon!
F


Fotoutmaning

Väldigt många har börjat med denna fotoutmaning på deras bloggar nu. Så jag kör på jag med :D

"Det är en 30-dagarsutmaning som går ut på att du lägger ut en bild varje dag. Det kan vara både nya och gamla bilder och du kan fota de nya med allt från din mobiltelefon till en systemkamera, du bestämmer! Det ska helst vara bilder som du själv tagit för att det ska bli så roligt som möjligt. Du får tolka dagarnas olika motiv precis som du själv vill."

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild



FOTOUTMANING DAG 1 - SJÄLVPORTRÄTT

sofie fia olsson

Ge mig vår & sommar nu!!!

Är på jävligt konstigt humör just nu... känner mig lite nere. Är ledsen, besviken och lite småtjurig :/ Ont i huvudet har jag med. Käkar kinapuffar, hoppas det gör mig på lite bättre humör! hehe

Dressyrpasset för Miche och Elsa gick bra, får hoppas att dom blev nöjda! Trötta blev dom iaf. 


Jag vill inte ha vinter längre... vi har fan haft vinter nu i typ 4-5 månader. 
Man blir bara så jäkla deprimerad av all jävla snö, och det satans mörkret som är hela tiden.
Ge mig vår & sommar nu!!!!!!!

Vilket fint språk jag använde mig utav i detta blogginlägg känner jag! men det hjälper faktiskt när jag är tjurig, som lite avreaktion haha ;)

// en fia på dåligt humör! :P

Scones

Nu sitter jag och käkar goda scones och dricker vaniljtee. Riktigt gott! ska strax byta om och kila ut. För snart ska jag iväg och hålla dressyrpasset för Miche och Elsa!

Här kommer receptet på scones, Väldigt lätta att göra och mycket goda :D
Blanda...
5-6dl vetemjöl
2tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 tsk socker

Finfördela sedan 75gram mjukt margarin i mjölblandnnigen. och blanda sen i 2dl mjölk.
Arbeta samman degen till en smidig deg.

Dela sedan degen i så många bitar du vill ha, beroende på hur stora/små du vill göra! (jag gjorde 16st, ganska små) och platta ut dom på en ugnsplåt.

Nagga till sist bitarna. och grädda sconesen i ugnen till dom blir gyllenbruna. (5-10 miuter, beroende på hur stora scones du gjort)

Ugnstemp : 225 grader
Hoppas dom smakar ;)
Fia


Big brother

Har precis kollat på big brother! Tycker det är riktigt kul ;) vad mer ska man säga... typ HAHA kanske. nej men, jag tycker det är roligt och se hur människor beter sig. Hur mycket folk kan göra bort sig, hur falska människor egentligen kan bli, hur påverkad man kan bli av alla, hur beroende vi faktiskt är utav andra människor och utav att få synas 

Man kanske borde ställa upp någon gång??! haha, skämt åsido. Men det skulle vara ganska kul ändå, och se hur man skulle klara av situationen :P Jag skulle nog bli psykiskt sjuk ;)

Nog om big brother. Nu ska jag soooooooova, imon ska jag upp ganska tidigt! Ska nämligen hålla en dressyrlektion för Miche och Elsanta på förmiddagen! Ska vara riktigt hård mot dom. De ska vara helt slut efter ridpasset! mohahahaha :D

Godnatt, hörs imon
kramar /F



Michelle och Elsanta får stå för den fina bilden, som jag tagit på dom <3


Michelangelo<3



Idag har jag gosat och busat med min fina häst!! Märktes att det var uppskattat utav pållen min ;) Han vart jätteglad och hur mysig som helst :D Har inte haft någon tid till honom alls nu ett tag, stackarn... Han har stått hela vintern och lär väl få stå ett tag till pga den jävla snön!:( Så fort snön försvunnit ska jag sätta igång han igen! peppa peppa på att snön försvinner nu då!!!!  hihi

// FIA


Hejsan hoppsan!

Hejsan hoppsan!

Bestämde mig för att föjla med på hopptävlingen sen igår. Så vi åkte vid 10, sen var vi inte hemma igen förens typ halv 8 på kvällen ;) Tycker det gick kanon för Michelle och hennes häst Elsanta, det blev en fin 5:e placering!! duktiga dom är tycker jag :D

Idag ska jag plugga en hel del. Tråååkigt men något jag måste göra, tyvärr! Sen blir det nog och gå ut till stallet och gosa med mina underbara hästar<3  

bloggar ikväll igen!
kramar

Godmorgon

Jag har lite panik, jag vet inte hur jag ska göra?!!

Det är såhär...
Michelle (en vän till mig, fast hon är mer som min lillasyster) ska på hopptävling idag med sin häst. Hon vill att jag ska föjla med, men jag vet inte om jag ska det. Eftersom att det är svinkallt och stå ute hela dagen och jag vill inte bli sjuk igen. Jag vart sjuk för ett tag sen med halsflus och lunginflammation, och jag vill inte bli så sjuk igen som jag var då! Jag vart riktigt riktigt sjuk.

Sen har jag massor med skolarbeten att göra, så lite stressad är jag :(  Så egentligen hinner jag inte följa med. men... Samtidigt som det är svinkallt ute och jag är stressad och bla bla bla, så är det ju roligt och se henne vinna skiten ur alla andra ;)  och roligt att hjälpa henne innan tävlingen! Sen gör jag michelle glad om jag följer med hehe 

Tävling? Skolarbeten? Tävling? Skolarbeten? Tävling.... ??
hmm, fårse hur jag gör! :P

nu ska jag käka frulle för min mage kurrar haha
bye bye  /Fia


sängen väntar ;)

Ska snart sova tror jag, för jag är trött!!!!!!!

Men innan det tänkte jag att jag skulle göra en liten diss.
Dissen går till mina sura föräldrar idag, hehe... Tycker det är onödigt med föräldrar som är orättvisa och oförstående! 

jaja, nu väntar min underbara säng ;)
Vi hörs imon!
Puss & kram F 


LÖRDAG

Idag är det Lördag och jag känner mig riktgt utvilad, jävligt gutt måste jag säga! Sov 10 timmar inatt,  men tror jag behövde det, hehe. Mår mycket bättre nu med. skönt är väl det :)

Iaf...
Igår hade jag matteprov. fick ett G, skönt att man blev godkänd iaf. Slutade skolan sen vid 1, så då blev det att gå hem och städa i lägenheten (det var inte alls stökigt) hehe... sen vid 4-tiden kom min fina vän Jasmine till mig<3:D Vi gick först och köpte jävligt mycket godis, som vi sedan vräkte i oss i mängder på kvällen till lets dance.  Snackade en hel del med, alltid lika roligt! och sen flummade vi oss lite hahaha. kanske lägger upp ett roligt klipp på det sen ;) 

För nu ska jag plugga lite, sen dra ut i "snöstormen" till mina söta hästar. Sen får jag se vad dagen har att bjuda på. men vi hörs!

kram F 


Högt blodtryck!

Mitt blodtryck ligger just nu på 200/103, vilopuls 100
blodtrycket ska egentligen ligga runt 120/65 och vilopuls (i genomsnitt) runt 70.

Jag mår verkligen inte bra just nu :( många blandade känslor! jag är stressad, besviken, arg, ledsen, nervös...
Magkatarr har jag också, men det får jag alltid när jag inte mår bra.



Vill och tänker inte blogga när jag mår såhär. Det blir bara så tråkiga och negativa inlägg då.
Men, jag återkommer med bloggandet så fort jag mår bra igen!!! 
kramar F


Stressad och besviken

Sjukt stressad och besviken på mig själv! :(  

Jag har lite och gör nu innan lovet som är vecka 8

Imorgon ska 2 uppgifter i idrott och hälsa A lämnas in. Jag har inte ens börjat skriva på dom än, hehe.
På fredag har jag en gruppredivisning i svenska B, som jag är SJUKT nervös inför. Har sån fruktansvärd scenskräck! Blir så nervös... fy!

Sen nästa vecka har jag 4 prov, en redovisning till och 2 inlämnings uppgifter.

Jag kommer aldrig hinna?!!!

/ F

Hej Hopp...

Tänkt att jag ska börja blogga! :)

men... vill inte göra det förens jag fixat i ordning bloggen, för just nu är den sjukt tråkig. Problemet är att jag inte vet något bra program som man kan fixa headern och det... "/  hmm, någon som vet något bra program?

hörs...
kram F


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0