Sofie Erika Kristina Olsson

Yes det är jag det  Tänkte skriva ner lite "knäppa" saker om mig själv!

* Jag "vägrar" att bada i havet om jag ser fiskar i vattnet. fy... avskyr fiskar. så inget bad för mig om jag ser fiskar i havet. Helsjukt men sån är jag, haha!

* smårädd för fåglar. Ucsh dom är så äckliga ju. Särskilt dom där stora vidriga svarta fåglarna, tror ni vet vilka jag menar. Jag kanske är extra rädd för dom , för att dom brukar få vara med i skräckfilmer ?  därav kommer min 3 knäppa punkt.

* Jag klarar INTE av att kolla på skräckfilmer! Fy farao säger jag hahah. Har kollat på en och annan skräckfilm och kan säga att det är absolut inget för mig. Om jag nu kollar på skräckfilm är det ett no no att kolla på den själv. Då jag fått för mig att jag måste ha någon mer som ser på samma vidriga film, då jag blir lugnare av det. Isnt that weird ?

* Fortsätter med samma (tema) om jag nu ska kolla på någon skräckfilm. Så är zombifilmer det jag klarar av. men det står väl oftast under Thriller?! Räknas kanske inte då som en typisk skräckfilm... plus att jag ser zombi filmer mer som komedi.

* fortsätter med mina rädslor då , nu när jag ändå är igång   innan jag går och lägger mig kollar jag under min säng.. man vet ju aldrig!! kan ju faktiskt finnas något där, haha. aa, som mamma sa en gång: - Letar du dammråttor eller ? 

* När jag blir rädd är konstigt nog mina fötter det första jag tänker på. Jag kan inte ha mina fötter på golvet om jag sitter i en soffa. Åter igen , det kan vara något under soffan/sängen. När jag ska sova drar jag upp fötterna högt upp under täcket. någon kan ju faktisk ta tag i dom och dra med mig under sängen. Typ tanten under din säng Jasse!   

* Nog om rädslor! Min favoritfärg har varit blåa nyanser sedan jag var bebis? så länge jag kan minnas i alla fall.

* Jag har svårt att säga Jag älskar dig eller tala om hur mycket jag älskar en person.  sad but true. Vet dock inte varför jag tycker det känns så jobbigt att säga det. Det är ju faktisk bland de finaste ord man kan säga ? 

* Jag grinar alltid till sorgliga filmer, det spelar ingen roll hur många gånger jag sett en film utan jag grinar lika mycket ändå    

* Jag älskar att drömma! Känner mig så mycket mer utvilad när jag vaknar sen.

* Jag avskyr bråk, Mår dåligt som fan av det! Så onödigt med bråk ju. finns ingen anledning till att bråka över småsaker. Tänk på ex. barnen i afrika eller på det som nu hänt i Norge. Så förstår du nog min tanke i det onödiga bråket.

* Jag älskar att festa, bland det bästa jag vet  Endå får mina fina vänner höra varje gång av mig , - Jag ska ALDRIG mer festa eller iaf dricka alkohol! haha men hur slutar det ? fest efter en vecka igen   

* Jag totalt avskyr att vara sjuk... Kanske beror på att jag nästan alltid är sjuk från och till sedan jag va 12 år. Besökt läkare efter läkare , som aldrig hittar "felet" med mig  besökt vårdcentral och sjukhus, tagit prover efter prover men inget fel har hittils hittats! 

* Jag är ett slag av översocial!

* Jag köper hällre saker till mina nära och kära än vad jag gör till mig själv. särskilt om det uppskattas. 

* Jag är helt galen i att shoppa! man kan ju bara inte avsky allt som har med kläder att göra. har jag rätt eller vaddå ? haha

*  Jag har senaste tiden blivit sjukt trött på falska människor. Jag avskyr personer som är hur goa och snälla som helst mot en när man umgås. men sedan när man vänder ryggen till , är man helt dum i huvudet och det finns 1000 elaka saker att säga om en! Hur mellanstadie nivå är inte det ? Håller ni med mig på den punkten!? Säger åter igen , hur onödigt är det inte med massa skitsnack, falskhet och bråk? suck  det gör mig bara så ledsen , besviken och arg. Vill man vara min vän , se då till att få tummarna ur röven och bete dig som en ! Jag vill inte låta som att jag är perfekt och det jag säger aldrig hänt mig. jag är inte perfekt och jag begår misstag dagligen. men jag vet om mina misstag, ångrar och lär mig av dom. Det är det som är viktigt! att lära sig av sina misstag och att inte låta dom upprepas! 

Ojj känner att jag typ predikat i detta blogginlägg eller något hahaha. Där har ni uttligare en punkt/ knäpp sak om mig.  * Jag kan skena iväg i tankar och funderingar.  * Jag bryr mig alldeles för mycket! det kan vara om precis allt. vill alltid väl , även om det inte verkar så ibland. 










      

Borta bra men hemma bäst ?!

Tjoho  Dålig uppdatering nu några dagar, men det beror på att jag inte haft tillgång till internet. Anledningen är att jag inte varit hemma  I fredags var jag, mamma, pappa och bror o hämtade/köpte våran nya bil! Åkte vid 1 tiden till Liljas där bilen skulle hämtas. Efter bilköpet blev det käk ute med familjen på fin resturang, gott var det. Efter det va vi ute och gled med bilen. Väl hemma sedan hade vi filmkväll med lite snacks. 

Det bestämdes även att vi dagen efter (alltså i lördags) skulle dra någonstans och checka in på något hotel/vandrarhem.  Så i lördags drog jag och familjen, vi tog in på ett jättemysigt vandrarhem som låg asnice vid havet. En mysig lördag blev det allt! Vi strosade runt lite här och var. Tog en fika vid en jättemysig rastplats osv.. I söndags blev det lite mer stress  Vi gick upp väldigt tidigt för att ta oss mot Ullared och shoppa som galningar. hehe nästan så i alla fall! 

Efter några timmar inne på ullared blev det att dra oss hemmåt, för en lång hemresa. En helt okej helg har jag haft faktiskt. Får hoppas på en lika okej vecka nu då!

Vi hörs , bye bye

Dagens Planer

Godmorgon alla! Jag har precis vaknat , sovit asnice i natt  good for me, right !?

Strax ska jag försöka ta mig upp ur sängen och ner till stallgarderoben och byta om. Mikey får nämligen bli prio 1 på dagens schema. Efter stallet ska jag laga mat till familjen, får bli min berömda spagetti och köttfärssås. Är ju bara torsdag idag så lite "vardagsmat" får det allt bli  Efter maten blir det till att fixa sig, för sedan först dra till stan en snabbis och efter det dra hem till familjen Lilja! Johan fyller nämligen år idag. Så ska fira han senare i eftermiddag.  

Ja jo, det är väl i stort sett så min torsdag ser ut idag! 

/F 


Myskväll med mami

Myskväll med mami en onsdag som denna, supermysigt! Först var vi ute och övningskörde lite, gick kalas som alltid! Efter det åkte vi och handlade lite gott , det är ju ändå lillördag idag   Vi köpte även en blomma till mormors grav... Idag är det nämligen 2 år sedan min underbara mormor dog  Känns hemskt. Saknar dig för var dag som går älskade mormor♥ 

Efter att vi varit vid mormors grav åkte vi hem och gjorde lite mysigt i vardagsrummet framför tv med allt gott vi köpt. Som vi nu ska vräka i oss med någon bra film! frågan är bara vilken film ?

Ha det så bra, vi hörs! 
kram F


Bilder från igår!

Här kommer lite bilder jag tog igår  Igen ville direkt ställa upp som fotomodell, men fick några bilder i alla fall, hehe.











Favoritbilden får Texas stå för ! Himla söt den där vovven alltså 

En funderare

Har funderat och tänkt på lite saker...

Varför ska det vara så svårt att säga tack? Hur jobbigt är det egentligen att säga förlåt eller att man hade fel. Så svårt och jobbigt kan det väl ändå inte vara ? Är det så mycket begärt att vara mer förstående, visa kärlek, vara omtänksam och visa uppskattning? Varför ska det vara så svårt att säga orden jag älskar dig ? Vad är det som tar emot är min fråga.

Är det att folk är för fega och inte riktigt vet hur man ska bete sig eller uppträda ? Är man för självgod och tror att allt man gör och säger ska tas för givet, eller det folk säger till dig är uppenbart. Kanske är det rädsla eller oro för att saker ska tas på fel sätt ? Eller är det så enkelt som att folk inte bryr sig om vad andra tycker/ tänker , eller att man blir sårad av de ord som sägs ? 

Ska det verkligen behöva vara så svårt!? När man tänker efter så låter det lätt som en plätt med att visa uppskattning, kärlek, betydelse, omsorg, att uppträda normalt. Är det verkligen så svårt att kunna säga jag älskar dig eller förlåt som är så betydelsefulla ord ? Är och ska det verkligen behöva vara så svårt ? 

Är det så svårt att att uppträda och betee sig som en normal människa med respekt och förståelse för andra människor ? Men då blir nästa fråga... vad är normalt ? Hur beter man sig på ett respektfullt och förståligt sätt ? 

Fundera på detta och tänk efter! Hur är du emot andra ? Hur är andra emot dig ?

/ Sofie


Tisdag hela "långa" dagen...

Tjenare, Hallå, Hejsan, Tjoho  Tisdag idag och jag vaknade utav världens jobbigaste allarm på mobilen. Fast tur var väl det att jag ställde alarmet! Klockan var ändå 10 och det va superfint väder nu på förmiddagen fram tills för en liten stund sen. Så lite sol hann jag allt få uppleva haha.

Är det verkligen sommar nu ? Tycker det känns som att det är höst och att det aldrig va någon sommar ? Hoppas vekligen det blir en riktig fin sommar nu framöver. Längtar lixom till de där jobbigt svettiga dagarna , då solen ligger på precis hela tiden  

Idag är jag på fotohumör! Tror att min sjukt fina häst ska få vara lite fotomodell. Kanske att min ursöta systerdotter / guddotter även får vara lite fotomodell. Vi är nämligen barnvakt idag åt henne , då resten av familjen Lilja är på lite utflykt till barnens gård.  

Ne nu ska jag bege mig ut och fotografera  Hoppas det blir fina bilder nu då, så ni kan få se dom senare här på bloggen. Vi hörs!!

Mycket piggare nu

Hejsan Hoppsan! Nu mår jag mycket mycket bättre. Fy fan vad jag har mått dåligt alltså  Den värsta baksmällan någonsin. Aldrig och då menar jag ALDRIG vill jag må så igen. Usch ryser av bara tanken... haha

Idag vaknade jag vid 12 , sov så sjukt gutt i natt. Älskar verkligen att sova! Det bästa är när man får drömma och sen vakna upp och känna sig helt utvilad. Det kallar jag en bra natt  Idag på dagen har jag bara tagit det lugnt, bara suttit vid datorn och glott typ. Sen senare idag på eftermiddagen / kvällen fick jag rycket. Kände mig så äcklad av att bara sitta och glo. Känner mig så tjock och lat då, haha.

Så jag och pappa var ute och övningskörde en sväng. Efter det tog jag in min fina häst. Borstade han och gosade lite. sen gick vi ut på ridbanan och busade. Långgerade han även lite för att kolla hur han var i sina ben och han såg riktigt fin ut i benen  Så nu ska jag fan ta och sätta igång han igen. För han såg hur fin ut som helst och han till och med hade vänstergalopp när han skulle ! snacka om att det är ett tecken för att han nu äntligen kanske slipper vara halt från och till och kanske är helt "frisk" i sina ben. Nu jävlar kör vi! Jag kommer att blogga om hur allt går med min lilla mupp. Får hoppas att det bara blir positiva blogginlägg.

// F




Awesome helg!

Tja tja bloggen! Kan ju berätta att jag har haft en awesome helg hemma hos familjen Kassab i Söderåkra ♥ Sen kan jag tillägga att jag har varit och är så sjukt bakis... Har spytt regelbundet nu sen sent igårkväll, alltså över 24 timmar nu. Det är så jävla äckligt! Sen är det inte riktig spya , då jag inte har / haft något att spy upp så jag har spytt upp galla, heter det så ?! usch tänk er typ äggula. Byte av samtalsämne kanske.. hehe

I fredags skjutsade mamma mig hem till familjen Kassab. Anlände runt 7 på kvällen :) Först åkte jag , Jasse, Latifah (Jasmines syrra) och Karin (Jasmines mamma) hem till Emma (Jasmines andra syrra) för att sätta upp ett tält där vi sedan sov efter allt festande hehe. efter upsättning av tält åkte vi hem till Latifah , där vi hade en supermysig kväll med massa gott och en skräckfilm.. fy hatar skräckfilmer. Kan ju tillägga då att den kvällen slutade med att jag och jasmine sov tillsammans i hennes 90säng fegis jag är haha!

Lördagen blev det lite slapp och mys på dagen först. sen lite gott käk, tacos blev det, mumma! käkade tillsammans med jasmines 3:e syrra Malin och hennes man plus 2 barn. och sen självklart jasmines mamma och pappa. Trevligt trevligt! Efter maten fixade vi oss och efter det drog vi vidare till Latifahs hus/lägenhet som vi fick "låna" ett tag för lite förfest. Hade mycket skojj som ALLTID.

Senare på kvällen tog vi bussen in till Berkvara, vattenfestivalen. Hade riktigt skojj där med träffade på en hel del vänner. Vet inte riktigt hur kvällen slutade dock , host host  men kan säga att både jag och Jasmine vaknade tryggt i tältet haha. Dock med världens baksmälla  men är man med i leken, får man leken tåla.  Eller vad det nu är man brukar man säga?! hehe.

Helgen i bilder har ni här:
















fy för att fortfarande vara bakis blir sista meningen i dettta blogginlägg.. haha
// F

Taggad

Tjohooo kära bloggläsare ;) Allt bra med er ? Med mig är det i alla fall toppen. Jag är taggad som tusan inför helgen som kommer spenderas hos familjen Kassab. Jasmine och jag ska festa hela helgen och hitta på massa annat skojj, det kommer bli awesome! 

Jag ska strax fixa mig och sen packa. Tror faktiskt att hela garderoben får hänga med mig. För jag är världelös på att bestämma vad jag ska ha med mig, och vad jag ska ha på mig haha. Innan jag drar till Jasmine får det nog bli stan en snabbis. Kanske hittar något nytt jag kan ha på mig i helgen?! :)

Ne nu blire duschen, sen måste jag packa. Stress, stress nu! :) Vi hörs...
/ bästa blogg uppdateraren i världen ;) 

Bjuder på lite finfina bilder på mig och jasse...



Förfest bilder :D




Vi som "små" ca. 1-2 år sen :)


rockiga partybrudar på sweden rock ;)


Balla brudar i solbrillor!



Bakisbrudar :P

och sen några mer normala bilder !!
 

Glada brudar med stort smile ;)


köttbulle- brudar

hmm. Råtta ??? ;)


Tack fina vän för att du finns! Tusen kramar till dig :)

veckans planer !

Igår var jag som sagt i stan med brudarna Jasse & Lisa. Blev bio och massa annat skojj :) Idag ska jag bara ta det lugnt då jag inte känner mig helt 100.. Har jätteont i halsen, förkyld och lite feber :( Idag får därför bli en krya på mig dag ;) Måste nämligen bli frisk fort, så jag kan genomföra alla veckans planer :D 

Imorgon ska jag först på möte med jobbet ! Tror det va klockan 10 :O hehe. Om det blir fint väder ska jag sola lite efter mötet sen. Sedan frammåt eftermiddagen blir det att fixa sig för att dra mot Öland. Ska ha en "familjekväll" med lite gott käk och dricka ;) Samt ska vi lyssna när min syrras man med band spelar. 

På torsdag ska jag umgås med Daniel. Får se vad vi hittar på. Är det fint väder blir det nog antagligen att dra till öland en sväng då med :) Time will tell!

Fredag ska jag jobba! Börjar vid klockan 6 på morgonen och jobbar ända till Lördag kväll... Hoppas det går bra, Blir ändå 40 timmar i sträck :O Men det ska nog gå bra det också. kommer jag ifrån jobbet lite tidigare på lördag så blir det PARTY PARTY tsm med Jasmine m.f !! ;) Isf slaggar jag över hos Jasmine. Så åker hem söndag eftermiddag :) Det va min vecka... blir nog skojj! 

// F    


tjaooo

Hejsan hoppsan! :) Har inte haft "tid" att blogga, host host ;)

I fredags åkte jag som sagt in till stan med mamma, syster och min systerdotter / Guddotter! mysig dag på stan blev det. :) köpte inte alls mycket... blev "bara" ett par skor, ett par jeans, en tröjja och smink. Käkade även på stan tahimat blev det , svingott! 

 
Coolaste bruden på stan provar solbrillor ;) (Malva min systerdotter och även guddotter! <3 )

I lördags och söndags hände i prensip inte ett skit... Målade och fixade lite på gården bara. skön slapparhelg fick det bli ;) Sen igår åkte jag in till stan för att ha en mysig eftermiddag / kväll med mina brudar, Jasmine och Lisa :D Bio blev det, bad teatcher. En helt okej film! Efter bion blev det ben & jerrys, riktigt gott hehe. Tack brudar för en rolig kväll med mycket flumm hehe. 

 

1 juli

Godmorgon ! fredag idag, 1 juli med. Fan vad tiden går fort...

Idag har jag sjukt ont i magen och känner mig helt orkeslös. Men ska försöka fixa mig och så snart i alla fall, för idag står det shopping på schemat tsm med min mamma och syster. Tror jag slänger med mig kameran faktisk, så lite bilder ikväll kommer :)

// F     


Jag bryr mig för mycket

När ska tårarna sluta rinna ? Går det att gråta så här mycket ??? Det trodde jag aldrig !  Vet ni vad jag nyss insåg? Att jag är patetisk... Jag är världens sämsta vän med. Inte många som får uppfylla den äran. Fast jag skulle aldrig kalla det en ära precis.

Jag hatar det!!! Jag hatar att känna mig som en världelös vän. Jag hatar känslan av att behöva känna sig som en världelös vän. Inte bara vän utan dotter, syster, moster... Hata är ett stark ord men jag menar det, Jag hatar det!

Jag vill och försöker till 110 % ´vara den bästa vännen, dottern, systern, mostern... men jag är antagligen världelös på att försöka för jag lyckas inte! allt blir bara fel hela tiden! ska sluta försöka och bara vara. kanske att inte bry sig så mycket hjälper? vad vet jag... 

// F

 


RSS 2.0