Busiga hästar

Här kommer lite bilder på när hästarna sprallade loss i hagen.















Galet!

Hejsan hoppsan!  

Jag har kommit på något galet som jag ska börja med här på bloggen. Jag ska varje vecka komma på en utmaning åt mig själv, som jag sedan ska utföra. Själva utmaningen ska filmas och läggas upp här på bloggen. haha   Detta kommer bli galet! Ni får mer än gärna komma med förslag på massa olika utmaningar som jag ska utföra. Släng bara ut en kommentar här på min blogg och förklara din utmaning du ger mig, så utförligt som möjligt. Jag har redan tillsammans med min vän Jasmine kommit på ett antal utmaningar. Hoppas bara jag får tillräckligt med mod åt att göra utmaningarna.

Utnyttja nu din fantasi och ge mig dina ideer! Blir tacksam, sen får ni ett skratt på köpet


Hahaha

Hejsan alla gamla som nya bloggläsare  Allt bra med er?? Med mig är det iaf sådär idag. Har haft jätteont i magen/ ryggen. Så idag har jag legat på soffan och glott film hela dagen! Hoppas på en bättre dag i morgon.

Jag va ute en liten sväng idag. Tittade till hästarna , samt gav dom lite äpplen! Mikey och Elsa var galna i hagen, så kameran fick häng med (såklart)  Fick ganska roliga bilder på Elsa & Mikey. Så slänger ut några här på bloggen. Detta är absolut inga fina bilder utan bara roliga. Skärpan är dålig och inställningen jag hade på kameran var inget bra val. men men, kolla in hästarnas rörelse och jämför de med varandra.   








Lika , eller hur ??! haha

Lite finare bilder kommer ut i morgon så håll utkik
kramkram 

Myggor...

När jag var ute och fotade Michelle och Elsanta idag så blev jag myggbiten ca 1000000 gånger. Det var sjukt mycket mygg ute. Faktiskt lite läskigt , har aldrig i mitt liv sett så mycket mygg på en och samma gång. Och jag som är så allargisk mot mygg gjorde inte saken bättre. hehe. men vad gör man inte för andra ?! Allt för dig miche  haha. Vilken tur att jag har den bästa extramamman/ extrasyrran som kunde komma med allergitabletter till mig! Tack Milla ♥

Jag lovar er, såhär såg jag ut! Precis såhär, överdriver inte. Såg verkligen ut såhär


(inte jag på bilderna) (bilderna är tagna ifrån google)

Slappardag

Hejsan! Idag har jag haft en riktig slappardag. Har i prencip inte gjort ett skit  Har inte orkat... Är helt energilös efter första veckan i skolan. Fast egentligen har jag haft noll energi i en veckas tid nu. Har bara orkat iväg till skolan, vatt i skolan. Sen tagit mig hem och somnat haha.

Min dag har bestått av film ( män som hatar kvinnor) och lite fotografering! Samt firat min söta mamma och pappa som har 35-årig bröllopsdag idag. GRATTIS världens bästa föräldrar! Idag har även min syster och hennes man varit gifta i 1 år! GRATTIS EMELIE OCH JOHAN!!

Bilderna som blev tagna idag på miche och elsa kommer här...
















/ Fia

Svar på kommentar

Gunilla : fina bilder du har här! Vad använder du dig av för kamera?

Tack så mycket!!  Jag Fotar med min nikon D3'100, systemkamera. Superbra och lätt att förstå sig på  


Michelle & Elsanta

Varit ute och fotograferat Miche och Elsa idag! Har har ni resultatet


























Vackert


... Det är dags för fredagsmys!

Underbara helg , som är så välkommen så  Börjar helgen med att sätta mig vid datorn. slö-glutta igenom fb och lite bloggar m.m samt massa bra musik som spelas högt som s***n hihi. Dunkar i både tak och väggar. Gillas stark av mammsen som förbereder den goda fredagsmiddagen  Eller ?!  Efter supergod middag , ska resten av fredagen tillbringas i soffan med massor av gott snacks! Bättre än så kan nog inte livet bli för tillfället. En perfekt fredags slöar kväll hehe.

Nu ska jag fortsätta njuta av helgen  Vi hörs! Hej så länge...



Slut på veckan...

Godmorgon på er! Idag var det svårt att komma upp ur sängen. Ställde klockan på 10 i 6, men gick upp vid kvart över 6. orkade verklgen inte ta mig upp. Plus att jag fortfarande har sjukt ont i magen, är jättesvullen också. 

Men men, Jag tog mig upp ur sängen till slut iaf   Har precis duschat och nu ska jag börja fixa mig för att sedan om en timma dra till skolan. Slutar vid 2 idag! Då ska jag direkt åka hem till lägenheten , städa , packa ocg fixa. Sen ta bussen HEM till LÅNGSRUM! ska bli så skönt efter all hemlängtan jag ändå haft denna veckan

Ha en bra dag och trevlig helg! För det ska allt jag ha!
/ Fia  

Se dig om

se dig om
det är här du bor
där hänger jackan
där står dina skor
vilka öden förde skorna hit
nu är liten stor
nu är himlen vit

se dig om
här är din beskärda del
stor eller liten
trasig eller hel
blev du stärkt av allt eller sårad och öm
vad blir rätt och vad blir fel
när släpper man en dröm

se dig om
är du hungrig eller nöjd
är vägen snårig
eller öppen och röjd
du kan sitta upp nu eller kasta dig av
på väg mot himlens höjd
eller på väg ner i din grav

se dig om
är det nånting du vill ha
är det nåt du sagt
eller nått du aldrig sa
ska du rättas in i leden eller söka strid
vad ska du ge vad ska du ta
hur bidar du din tid

se dig om
det är här du står
det är en dag imorgon
det var en dag igår
det mörknar ute snart är natten här
vad du än förutspår
vem du än är



Mer skolsnack

Har varit en bra dag idag men den slutar inte lika bra.

Gick upp tidigt idag för att dra till skolan. Ser faktiskt fram emot skolan nu, lite konstigt. JAG ser fram emot att få gå till skolan varje dag ? haha  Även mötet gick hyffsat bra. Kom dock inte fram till något alls... kollade endast igenom min studieplan. Men det ska bli 2 nya möten. Ett möte i slutet av nästa vecka och ett vecka 36 någon gång, alltså om 2 veckor. Jag som hoppats på att jag skulle få komma igång med en gång. men det ser inte så ut... Jaja bara det inte dröjjer månader så är jag nöjd! hehe 

Anledningen för att det dröjjer så pass länge va att alla nya ettor är prio ett just nu. Endel ska byta program osv osv. Men vaddå , är inte en 3:a som har sjukt mycket att ta ifatt innan studenten lika viktig? Hmm.. konstigt tankesätt endel vuxna i skolvärlden har! haha.. men det löser sig väl i slutändan!

Varför denna dagen inte slutar lika bra som den startade är för att jag har sjukt ont i magen och mår illa , samt spytt en gång  MEN , nu är det bara 1 skoldag kvar. Sen är det dags för fredagsmys och jag ska direkt när jag kommer hem gosa med min fiiiiina häst!

puss och kram. vi hörs!






Tackar!

Tack för kommentarerna på inlägget "onsdag!" Får vekligen hoppas att jag klarar av allt. Fast det kommer jag ju göra!  Vad roligt det är med kommentarer! Bara att fortsätta kommentera  ställ även frågor om ni skulle vilja!

Kram

Pappa ♥

Ikväll har jag och världens bästa pappa varit och käkat kinamat! Riktigt gott var det och supermysigt. Sjukt länge sedan bara pappa och jag hittade på något. Tror det va 6 år sedan... Pappa cyklade alltid med mig och va med mig när jag och min pålle hopptränade för Anna-Lena på Bätteropp 1 gång i veckan  I alla fall så gick vi från Thai Silk alldeles för mätta  Var nästan så att vi fick rulla hem sen.

Älskar dig pappa!

( bilden är från sweden rock festival 2009 eller 2010)


Onsdag!

Tjaooo! Onsdag idag då, redan tredje dagen i skolan. Tiden går fort alltså. Känns som att detta sista året på gymnasiet kommer gå på nolltid.Allt känns jättebra faktiskt! Jag är sjukt taggad och peppad på att fixa alla ämnen jag ligger efter med. Även projektarbetet som jag nu har påbörjat och kommer sträcka sig över hela 3:an. Har börjat på en ny skola (Jenny nyströmsskolan) då omvårnadsprogramet förflyttades ifrån Stagneliusskolan. Men jag ser det bara possitivt faktiskt! Allt känns kanon   

Imorgon ska jag även på möte efter skolan.. då vi kommer lägga upp min studieplan! Så att jag så effektivt som möjligt ska hinna med att både ta igen gamla ämnen, fixa upp betyg från IG till G plus hinna med ämnena vi har nu i 3:an. Det kommer nog bli ett väldigt tufft år för mig! Men det känns som att jag kommer fixa detta ändå, ser det som en utmaning! man kan bara göra sitt bästa! men det räcker !

Gud vad possitiv och glad jag är idag  Mår sååå mycket bättre nu. Tror det beror på att jag nu har full koll på nästan precis allt. Jag tror jag får panik och ångest när jag inte har koll på saker och ting. och inte riktigt vet hur det ska bli. Men nu är som sagt mötet bokat för morgondagen. så nu kan det nog bara bli bättre. hehe 
 


Hemlängtan

Jag har jättemycket hemlängtan! Jag vill hem till min familj... till mina hästar... till katten, hunden... jag vill hem till min säng i Långsrum... Jag saknar gården och allt i lilla Långsrum!Jag älskar gården på lilla Långsrumgatan! Jag vill bara hem hem hem. Visst lägenheten i Kalmar är skitbra! gillar min lägenhet, mina grejjor och allt här. MEN det klår INTE Långsrum. Långsrum är bäst , så enkelt är det! 



Lite bättre

Tjosan hoppsan! Idag mår jag lite bättre, skönt att det går mot rätt håll. Har dock haft högt blodtryck samt huvudvärk i 4 dagar nu och det blir inte bättre ???!!! hoppas verkligen inte det är något allvarligt det där... Utan bara lite ångest och stress symtom   

Idag har jag haft en lång och härlig sovmorgon, vilket jag kommer ha varje tisdag denna skolterminen  Har faktiskt ett väldigt bra schema , kan inte klaga på det direkt. Måndagar går jag mellan 8.10- 13.10. Tisdagar 11.50- 16.00. Onsdagar 8.10- 13.25. Torsdagar 8.10- 14.50. Fredag 8.10- 14.10

Efter skolan idag gick Jasmine och jag på stan, mysigt! vi käkade lite gott och jasmine shoppade loss. Hon hittade riktigt fina kläder!!! Jag vill också shoppa loss, men har inga pengar  Jag bara älskar höstens mode och färger!! Sjukt snyggt med kläder i beige, vitt, svart, brunt. jättefint ihop, stilrent och supersnyggt! Ååååh vill ha!!! kan ingen snäll människa skicka lite pengar till mig , så jag kan shoppa ??




Stackars

Tankvärt kan vara nyttigt ibland! Finns gott om bra låtar som får en att tänka efter på saker och ting. Jag tycker att Lars Winnerbäck är en sån artist som har de där lilla extra i sina låtar. Lite humor i det tankvärda.

Va bara det jag ville slänga ur mig , så nu vart de gjort.


En liten svacka...

Har hamnat i en liten dålig svacka för tillfället. Mår inte toppen helt enkelt. Det gillas ju inte riktigt, men det är väl bara att stå ut och hålla god min. Det blir bättre som Ponta brukar säga!




Stå ut... du klarar mer än du tror!

...

JAG HATAR DIG!!

Godmorgon!

Vaknade av min lilla morfar idag... Han är ju för rolig ibland...

Det är så att min bror jobbar med morfar några dagar i veckan som vaktmästare tror jag det är. Därför kommer alltid min morfar och hämtar min bror tidigt på morgonen. eller tidigt och tidigt men vid halv 9 tiden ca. Varje gång morfar hämtar David så har han tutat utanför huset för att David ska komma ut. tills att jag blev rent ut sagt förbannad haha  Sa till mamma - Kan inte du säga till morfar att det finns fan fler mäniskor på jorden än han ? det finns faktiskt dom som sover vid den tiden och som kanske varit vaken länge så man vill sova ? 

Så... mamma sa till morfar att han inte skulle tuta varje gång han kom för att hämta David. Så morfar slutade med tutandet till min lättnad  MEN... Idag när jag ville sova och verkligen behövde få en sovmorgon så ska ju självklart söta lilla morfar väcka mig... 

Idag vid halv 10 ca. kommer morfar IN i huset och skriker - Hallå! är alla vakna ? eller sover ni ?

( GAAAAAH! JA, JAG SOV MEN INTE NU LÄNGRE )

Vilken tur att klockan ändå va halv 10, har sovit några timmar iaf  Nu ska jag ut i stallet och röjja! vi hörs. kram   


Dagens låt




Musik , det bästa som finns ?

Jag verkligen älskar musik! Det är en viktig del av mitt liv faktisk. Jag är beroende av musik. Musik är en grejj som gör livet värt att leva typ, eller kanske inte så dramatiskt men nästan så , haha  

Det bästa på året är exempelvis, när Sweden Rock Festival är. Känslan av att lyssna på riktigt bra musik går inte att beskriva. Därför är det bästa som finns konserer/festivaler. Är sjukt sugen på att åka på någon konsert snaraste framtiden. Letar och letar efter några bra band som spelar. Än så länge är det väl Within Temptation som är en attraktion. Har inte sett dom live än så länge. Dom spelar i Göteborg den 26 oktober! För en ganska sjysst summa, 325 kr. Man borde kanske boka biljetter ?? Fast först kanske jag ska hitta någon som har lust att haka på, Själv är ingen hitt att åka haha.   

Här har ni några av 1000 bra band, värda att lyssna på

Evergrey
 


Epica


HIM


Sonata arctica, har ju faktiskt en dvd - livespelning med dom här hemma! får nog bli att kika på den nu

Vaddå kär ?!

Hur söt är inte Sungha Jung ? Så sjukt duktig med !!  Jag blir fan kär i han ju, haha. Skämt o sido men jag får gåshud, så urgullig och bra tycker jag faktiskt att han är. 






Finns mycket, mycket mer att se! Kika in på youtube och sök på Sungha Jung  

...

Lite smått ångest såhär på fredags förmiddagen  


Grattis Jasmine!

Idag fyller Jasmine 18 år! Grattis på födelsedagen bästa ♥  

Detta ska såklart firas!!! Ikväll ska jag och mammi åka och fira Jasmine. Umgås lite med familjen Kassab och mysa. Imorgon ska hon firas ute på stan  Då blire utgång!!! 

Innan mammi och jag åker mot familjen Kassab, ska vi dra till stranden och sola/bada. Måste bättre på brännan ju  Är fortfarande väldigt blek buhu.. haha!



 


Lovely day!

Vilken underbar sommarkväll det är!!! LOVE IT

Idag vaknade jag klockan 6  pigg och glad var jag fast att det ändast blev 4 timmars sömn ?!haha. jag är van vid minst 12 timmars sömn nu för tiden  Måste bli ändring på det dära. sanningen är tråkigt nog att sommaren börjar närma sitt slut och skolan sin början... tragiskt men sant!

åh ne vad arg jag blir på mig själv nu. Jag läser i prencip varje dag på fb ca 1000 ggr av alla : fin höstkväll, sommaren går mot sitt slut, och bla bla bla. Så jag lovade mig själv att ne fan så ska jag aldrig tänka! men vad gör jag inte nu ? FY! haha.

I alla fall... Idag drog jag och mammi hemmifrån vid 9 för att ta en sväng i stan. Var på ungdomsmottagningen först sedan blev det att bland annat köpa en present till min fina vän Jasmine som fyller år imorgon!  Efter stan åkte vi hem igen och jag blev upphämtad utav Therese. Drog till stranden och solade i det super duper , fina, underbara , soliga sommarvädret.

Lite senare på eftermiddagen kom Rasmus (Therese pojkvän) och mötte upp oss. Therese är btw min underbara vän/kusin.   Stack och käkade lite gott... Blev en bakpotatis med skagenröra för min del, mums!

Här har ni några bilder från idag.

 




/ någon med summer feelings!  

SOLEN ♥

Vädret gillas starkt av mig idag! Skulle inte skada om resten av sommaren hade detta fina väder  Hittils tycker jag inte det vatt någon riktig sommar. Har hela tiden gått runt och längtat efter sommaren. Tycker inte alls det har känts som sommar utan snarare höst. Men nu äntligen har det varit 2 soliga , varma dagar. och jag har hört att hela veckan ska vara såhär fin  Bara att peppa peppa på att det verkligen blir så som det är sagt, så man kan få lite färg iaf  

 
Bjuder på lite bilder från när Jag, annie, David, Anders och morfar var i  Gran Canaria.  




Michelangelo ♥

Tjosan! Lovade ju er att få hänga med i svängarna angående min fina pålle ♥ Idag var andra gången jag red han líte lätt på banan  Har inte varit några riktiga ridpass så att säga. Utan har bara hoppat upp på han och skrittat han lite. Idag red jag barbacka, utan skor och utan hjälm  Inte det smartaste kanske på en liten galen häst. Man vet ju aldrig när han får sina "ryck" Han fick faktiskt ett riktigt jävla ryck idag, men som tur va var det när jag var ute och sprang med han och inte när jag red. hehe.

Bad mamma att fota mig och mikey lite men dom bilderna är inte visningsbara hahaha. Får be Michelle fota oss lite någon dag istället. Det är det minsta jag kan begära tycker jag allt   har ju faktisk fotat henne och Elsa ett antal miljoner gånger. 


jag och min fina Michelangelo ♥ (bilden är gammal)




Saknar faktiskt dig lillsis ♥ (bilderna på oss är gamla)

Ju mer dom spottar

Ayay, jag är redo
Jag är redo
Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma
Jaja, jag är redo nu

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Suddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom
Som hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare
Dom blir mätta på att andra blir hungrigare
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare
Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
Men när dom slåss för att skydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor, jag ber dig!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Ställ in ditt sikte på nåt positivt
För något ryggbitande har vi ingen tid
Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi
Kan inte låta dom stjäla min energi
Nej, om nån vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla
Det är klart dom vill se vår skuta sjunka
Jag ser dom inte på min radar
Så det spelar ingen roll hur många troll som hatar
Jag bara ser aldrig tillbaka
Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna
Nej en god vän går först
Dom finns vid din sida när sommar blir höst
Skin över dom, låt dom växa
Har inget hat i mitt bröst!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

RSS 2.0