Dagens band!!!

Dagens band går till................ IRON MAIDEN! Idag är det Iron Maiden som gäller. Spelas för fulla muggar i familjens stora spökhus





Uppe med tuppen

Idag gick jag upp tidigt! Tidigt nog att man kan säga "uppe med tuppen" orden  Dukade fram en lyxig frukost till min fina familj, i alla fall hälften av dom ( Pappa, syster, systers man, systerson, systerdotter/guddotter. Älskar dom väldigt mycket,  sådär mycket att det nästan gör lite ont ♥ Synd att mamma jobbade och att bror är långsovare (sover fortfarande) 

Har haft en lugn slapparförmiddag. Syster med familj (Fam.Lilja) åkte hem för några timmar sedan. Tanken är att jag chillar vidare till 2 snåret då pappa och jag ska laga lite god lunch tillsammans och bara ha det mysigt. Det gillas starkt. Efter god lunch blir det att arbeta hårt  Ska plugga gärnet och hinna med så mycket som möjligt är planen. Hoppas den håller för då blir veckan lugnare och inte lika stressig. 

Nu ska jag fortsätta denna myssöndag med lite sims 2! Ha en fortsatt trevlig helg!
puss & kram  //F










Kallas detta musik?

Jag kan inte kalla detta musik precis (videorna nedan) Vad är detta för SKIT? Hänvisar er till mitt föregående inlägg "musik är livet, livet är musik" om ni vill höra på riktig musik. Men vill ni höra på så kallad ny popmusik?? Ja då kan ni lyssna här nedan...


Visst personen i fråga va urgullig när han gick in till idolrummet och spelade/sjönd denna låten. Underhållning till max, MEN att spela in en sådan låt och att den sedan blir storsäljning. och som just nu ligger som 3:a på spotifys toplista är helsjukt!


Denna låten blir man galen på!!! Vad är detta för skit? Hur f*n kan den få så mycket resons`? Vad är det som är bra med låten? Den innerhåller... 1 mening med ord som upprepas åter och åter igen?!


Blir galen. Värre kan det inte bli. Kortfattad, har lixom inte så mycket att säga mer än hur fan kan detta bli en hitt?

musik är livet, livet är musik

Tänk vad mycket bra musik det gjorts under åren! kärlek på det...





Melonas!

Hejsan hoppsan på er  Puuh vad trött jag är idag... 

Gick upp vid halv 6 idag för att duscha , fixa mig osv till skolan. Började vid 8.10 idag och slutade vid 12.30. Efter skolan var jag på ett möte med en speciallärare som ska hjälpa och stötta mig nu sista året i 3. Tror det va 7:e mötet angående mina studier och studiesituation i skolan. haha.

Idag bestämdes det att jag antagligen ska göra en dysleksi utredning... Fårse vad resultatet blir av det, spännande! Kanske att man är dyslektiker?!  Vet ni, haha... Jag fick som först idag reda på resultatet av ett "prov" som alla gjorde i ettan tror jag det va. Ett prov där man kollar läsförståelse, stavning och hur man "ser" på ord typ. På en skala där medel hamnar på 4-5 i resultatet av provet, hamnade jag på en tvåa  Högsta man kan få är en nia. ( snacka om pinsamt) Fattar inte varför ingen vågat berätta detta för mig av lärarna på stagneliusskolan????! irriterad...

För tänk om man gjort en dysleki utredning på mig redan i ettan. Då kanske mina studier under gymnasiet blivit betydligt mycket bättre, och jag hade haft en större chans för en så bra undervisning för just mig som möjligt. Samt mer förstående osv.

Gaaah, sånt här retar mig! Men det är bara att gilla läget och fatta att lärare är sjukt jävla fega!


MVH Fia...


PS! Angående min rubrik... Jag och mina brudar, Veronica, Linnea och Jasmine har fått en dille på Lokas reklam.  Lite skojj sådär.


12 september 2011 - Del 1

Michelle Eriksson som modell framför kameran








Äpplen är ju faktiskt väldigt gott!

















Minnen i filmklipp


1 september

Inte den bästa dagen...


RSS 2.0